Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm hazodott nekem, hogy tesztelhessen!?
A barátnőmmel lassan 5 hönapja ismerjüj egymást m, nagyon jóba vagyunk, elmondjuk egymásnak a jót, a rosszat.
No de az egyik nap arra letten figyelmes hogy a barátnője live-ol, elkezdtem nézni láttam és hallottam a barátnőmet.
Rá is írtam h merre vagy, mit csinálsz, majd fél óra múlva jön az üzenet hogy itthon vagyok, ami valszeg igaz. Én felhívtam egy teljesen más dolog miatt és ő felhozta ezt a live-os dolgot és mondta h ő ott se volt meg értetlenkedett h ő nem lehetett benne. Na és ekkor mondtam neki h én mit láttam/hallottam.
Tagadott mint rosszgyerek az iskolában, és még neki állt feljebb és elkezdett a fejemhez vágni "elvileg hazugságokat" és utána nagy nehezen bevallotta h jó igazam van és ott volt. Erre én kérdezem h ez most mi volt a válasz: semmi, nem fontos, hagyjuk...
Aztán még beszélgettünk kivlcsit és mielőtt letettük volna mondta hogy ez csak egy teszt volt.
Most mi tévő legyek, mit vágjak neki vissza, vagy mit kezdjek ezzel a dologgal, lehet hogy hagynom kéne?
A válaszokat előre is köszönöm!
Huha, tetszik az ötlet, meg néha szoktunk ilyesmit játszani, persze kicsiben.
El tudod kicsit részletesebben magyarázni hogy hogyan csináljam hogy hatásos legyen, vagy hogy kilydn dunát adjak ve utána?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!