Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ez normális vagy már beteges?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális vagy már beteges?

Figyelt kérdés
Szerintetek milyen az hogyha valakinek nagyon bejön egy adott személy és lenyomozza a lakcímét (meg esetleg a hazahoz is elmegy mert "pont arra sétalt")meg az ismerőseit? Ez szerintetek normális?

2023. jan. 4. 16:55
 1/7 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem beteges.

Egy lányt ismertem aki ilyen volt, elsőnek azt hittem hogy aranyos, de aztán kiderült hogy mentálisan nagyon nincs rendben, kiszámíthatatlan toxikus. Szóval az ilyen személy beteg és kerülendő

2023. jan. 4. 17:10
 2/7 anonim ***** válasza:
87%
Manapság már semmi sem normális.
2023. jan. 4. 17:52
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
elővigyázatos az fix, de ez alapján lehet 1 félénk ember aki elővigyázzatos, de 1 beteges pszichopata is! ez alapján nem lehet megmondani, de kétlem hogy normális lenne az fix!
2023. jan. 4. 18:35
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez nem oké.
2023. jan. 4. 18:52
 5/7 anonim ***** válasza:
cuki. relatív kinek mi "normális". a legtöbb embernek nem az, mert vannak előítéleteik, és következtetéseik, és egyből arra asszociálnak, ha valami nem megszokott, nem csinálják mások, hogy az "nem normális".
2023. jan. 5. 00:11
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Abba gondolj bele, hogy neked hogy esne, ha veled történne ilyesmi.
2023. jan. 5. 11:55
 7/7 anonim válasza:
Furcsának tűnik, de aki belefutott már pár Necces dologba, annak nem. Ha én is lecsekkoltam volna pár embert, akkor nem vesztegetek el az életemből sok-sok évet, mert akkor már az elején fény derül mindenre. Arra sétálás során ha meglátja mással, akkor továbblép. Az ismerősök…madarat tolláról, embert barátjáról. Legutóbb így nem futottam bele egy hóhányóval egy felesleges körbe. Leinformáltam. Találkozóra sem került sor. Ha újra lesz kapcsolatom és nem tudom leinformálni az illetőt, plusz gyanús valami, magánnyomozót fogadok. Megéri az a 100-200 ezer, hogy ne vesztegessek el éveket, ne hazugságban éljek. Rájövök mindenre, előbb-utóbb kiderül minden, de nem mindegy, hogy 5 hét, vagy 5 év után tudom bizonyítani. Rögtön kiderül, ha jár hozzá más is, vagy ő megy valahova pl. Megtudom, kikkel mozog, milyen körökben. Ha pl. másik városban él.
2023. ápr. 11. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!