Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Úgy érzem már nem a régi,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem már nem a régi, akármennyire is próbálom rábeszélni magam. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szakított velem a barátnőm elég csúnyán, flegma volt velem stb, megbántott. Pár nap múlva rájött hogy ez rossz döntés volt. (Igen tudom gyerekes viselkedés ez meg minden, de elhiszem ,hogy nem volt más ebben a dologban ,csak annyi hogy nem tudta már hogy milyen is mikor én nem vagyok és elfelejtette ezt értékelni). Most nagyon próbál mindent helyrehozni 2 hete, viszont ő is tudja hogy ez nem ilyen egyszerű. Nagyon aranyos ,mindig a kedvemben jár ,megbocsájtottam neki. Viszont amikor a szemébe nézek nem olyanok már az érzelmeim mint pár hónapja, eltűnt ez az egész rózsaszín köd. Ez vissza tud jönni? Kicsit elbizonytalanodtam benne több dolog miatt is. De érzem hogy imád, talán jobban mint eddig akármikor. A kedvemben jár mindig ,látom a szemén a ragyogást, csak az enyémben nincs épp. Visszahozható ez az egész?
2023. jan. 2. 23:57
 1/2 anonim ***** válasza:
Csalódtál benne, ez érthető. Szerintem megpróbálni érdemes, de lehet kár vele foglalkoznod ezek után.:/
2023. jan. 2. 23:58
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld meg nem a rózsaszín ködöt keresni, inkább kicsit engedd el magad és élvezd a lány társaságát. Szánj időt magadra is, hogy át tudd gondolni ezt az egészet és hogy te mit szeretnél, de ha érdekel a lány és vannak érzéseid iránta semmiképp ne add fel. Beszéljétek meg a dolgot és az érzéseiteket egymással kapcsolatban.
2023. jan. 3. 00:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!