Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A barátnőm utálja a régi...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm utálja a régi barátját túl van rajta?

Figyelt kérdés
Több hónapja van barátnőm viszont sose szeretett beszélni a régi barátjáról mert eléggé féltékeny típus vagyok + ő mindig azt mondta annyira egy undorító ember, hogy soha nem akar róla hallani. Sose hozza fel magától de ha én elkezdek róla beszélni mindig azt mondja, hogy fejezzem be mert velem van és hallani se akar mi volt régen mert az egészet megbánta. Mondtam neki, hogy azok utálják a régi barátját akik nem tették túl magukat. Ezzel a mondatommal meg én sértettem meg őt. Mert azt hiszi nem tudom magam túltenni ezen a témán. Jó igaz 100 szor elmondta, hogy nem amiatt utálja mert nem bír rá gondolni és szerelmes belé. Hanem azért mert nagyon megbánta és soha nem menne vissza hozzá. Szerintetek tényleg csak nem akar róla hallani?
2022. márc. 29. 17:34
A kérdező szavazást indított:
Egyszerűen tényleg megbánta és soha nem menne vissza hozzá
Még legbelül kell neki
19 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ne reagáld túl a legtöbb exemet ki nem állhatom, olyan értelemben hogy szinte undorodok tőlük és azt sem értem hogy akkor hogy voltunk együtt,nemhogy még vissza akarnék menni bármelyikhez

És én sem szeretek róluk beszélni,mert mégis minek?

2022. márc. 29. 17:59
 2/4 anonim ***** válasza:
89%
De minek kell ezzel b..tatni folyton? Én ha normális kapcsolatot akarok nem méregetem a farkam a másikéval stb, amúgy sok férfi olyan hülye mint hogy saját magát szopatja...csináld csak amíg meg nem unja.
2022. márc. 29. 18:08
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Hanyagod a témát, ne hozd fel többet.

29/F

2022. márc. 29. 18:39
 4/4 A kérdező kommentje:
Annyit hozzá kell tenni, hogy a kapcsolat legelején néha-néha felhozta. Ezt kifelejtettem. Igazából akkoris csak rosszat mondott és hozzá hasonlított, hogy én mennyivel vagyok jobb mint ő. Rövid ideig. És összesen kb 5 alkalommal. Mióta mondtam neki, hogy ne beszéljen róla soha nem beszélt.
2022. márc. 29. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!