Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi változhat meg ennyire valakiben?
Szerintem bontogatja a szárnyait, nem akar elköteleződni, próbálgatja magát, hogy mi a jó neki. Valószínüleg azért tartja veled a kapcsolatot mert nem akar rossz viszont veled, de erősen kétlem hogy akarna bármit is (újra összejönni vagy ilyesmi).
Összességében az a véleményem, hogy ha gondolod beszélgess vele, de ne erőltess semmit és próbáld meg elengedni. Koncentrálj más dolgokra, (meló, suli, hobbik stb) vagy akár kezdj el ismerkedni.
Remélem tudtam segíteni, tudom nem egyszerű, de erősnek kell lenni...kitartást <33
Az a vicces, hogy előtte terveztünk mindent, költözés, gyerek, persze ő hozta fel. Lehet, hogy megijedt az egésztől.
Csak nem értem őt sem, mert a múltkor pont vonatoztam, lőttem egy sínes képet, és rögtön írt, majd hívogatott, hogy jól vagyok-e, és először nem értettem, hogy miért volt ijedt. Mikor utoljára beszéltünk, akkor pedig mondta, hogy nekem jobb, ha nem beszélünk. Mert őrlődök mióta szakítottunk. És olyan szoros a kötelék köztünk, hogy félt hogy megbánt, amit nem szeretne, de nem lát más utat.
Rólam tudni érdemes, hogy benne bíztam meg a legjobban eddig, és nagyon visszahúzódó vagyok, ő volt az első, akivel tudtam beszélni úgy, hogy nem jöttem zavarba, az önbizalmam is növelte, viszont ezek után szerintem rosszabbul állok mint eddig és elment az életkedvem is teljesen.
Köszönöm a kommenteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!