Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogy öntsek erőt a barátnőmbe?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy öntsek erőt a barátnőmbe? Sír, ki sem mozdul a szobájából?

Figyelt kérdés
Nagyon depresszió-szagú a dolog, mindent próbáltam már a pofozáson kívül.
2022. dec. 24. 19:15
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
De amikor próbálom megtudni, mi váltotta ki csak rázza a fejét. Rémisztő.
2022. dec. 25. 17:28
 12/18 A kérdező kommentje:
Mondjuk abból a szempontból jó, hogy azt mondja, hogy nem én vagyok az oka.
2022. dec. 25. 17:40
 13/18 NTBS ***** válasza:
100%
Beszélgess vele még többet, meg fog nyílni.
2022. dec. 27. 09:13
 14/18 A kérdező kommentje:
Egy kis update, elment barátnőivel tegnap, jól érezte magát nagyon, de mára visszaesett. Fura ez.
2022. dec. 27. 10:39
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Néha velem is megesik egy ilyen időszak (bár nem vagyok lány), és akkor egyáltalán nincs kedvem semmihez, de nyilván az, hogy beszélni sem szeretne róla nem annyira egészséges.

Tapintatosan próbálj érdeklődni, esetleg próbáld felvidítani olyan dolgokkal amiket szeret csinálni, próbáld elvinni sétálni, "kiszellőztetni a fejét", ezzel is kicsit kizökken ebből a körforgásból. Sokszor nekem is kicsit a változás hiánya az, ami levisz az életről.

Szerintem ezeket próbáld megmagyarázni neki, hogy kicsit törjön ki a mókuskerékből, és próbáljon meg valami jót csinálni veled együtt, nézzetek sorozatot, akármi amit szeret/felvidítaná.

Az is lehet, amit előbbi válaszadó írt viszont, hogy karácsonykor történhetett vele valami trauma az elmúlt években, és egyszerűen most ebbe van beleroskadva. Nem tudom, hogy miért nincs vele az anyukája, lehet őt hiányolja, de ebbe ne kérdezz bele ilyen esetekben, nem biztos hogy jó ötlet lenne.

Ne vedd magadra, de lehet pár hónap ismeretség óta még nem alakult ki olyan bizalma feléd. Fontos jelezned azt is, hogy rád számíthat, ha valamit el szeretne mondani. Ilyen időszakban szerintem jó ötlet felőle többet kérdezősködni, jobban a kedvében járni, hátha sikerül felvidítani, de ha nem is, legalább ott vagy vele.

Akár próbálj becsatlakozni 1-2 dologba, amit ő szokott csinálni, akkor is vele vagy, ha nem tartod annyira tolakodónak magadat ezekkel a dolgokkal.

Én reménykedek, hogy csupán ilyen "winter blues" szerű érzés, és idővel el fog múlni, de vele kell lenni, tudatni kell vele, hogy minden rendben van, és rá kell vinni a figyelmét jobb, érdekesebb dolgokra is (lásd: kizökkentés), mert feltételezem, ha a barátnőivel jól elvolt, akkor kizökkentéssel, új dolgok csinálásával jobb kedvre lehet deríteni.

2022. dec. 27. 23:37
 16/18 anonim ***** válasza:
26%
Szakíts vele, mert csak megmérgezi az életedet. Őt meg vigyék a szülei orvoshoz.
2023. jan. 4. 14:30
 17/18 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet azóta?
2023. márc. 11. 18:24
 18/18 A kérdező kommentje:

Jobban lett, nagy nehezen, de volt egy visszaesése még februárban. Akkor elárulta, hogy evészavarokkal küzdött, csak ezt nem mondta el nekem, azóta volt terápián is, most már jobban van. Cserébe én zuhantam egy kicsit össze, volt egy kisebb elvonási tünetem (semmi komoly, nem drog.), és velem volt.

Mondjuk egy kicsit furább lett, nehéz hova tennem most.

2023. márc. 11. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!