Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogy öntsek erőt a barátnőmbe?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy öntsek erőt a barátnőmbe? Sír, ki sem mozdul a szobájából?

Figyelt kérdés
Nagyon depresszió-szagú a dolog, mindent próbáltam már a pofozáson kívül.
2022. dec. 24. 19:15
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Beszélgess vele, kérdezd meg mi a problémája stb. Motiváld őt, támogasd, légy vele megértő stb.
2022. dec. 24. 19:36
 2/18 anonim ***** válasza:
26%
Mi a baja? De nem dől össze a világ, ha egyszer szomorú, majd elmúlik.
2022. dec. 24. 20:51
 3/18 anonim ***** válasza:
23%
Hány éves? Milyen a családi háttere? Mióta vagytok együtt? Mikor kezdődött a rossz kedve? Mindig depis vagy ingadozik a hangulata? Mit csinál szabad idejében? Iskolában/munkahelyen hogy teljesít?
2022. dec. 24. 22:14
 4/18 A kérdező kommentje:

Fuhh, oké, kérdések...

15 éves...

Egyedül él, apjával...

Három hónapja vagyunk együtt...

Körülbelül olyan 4-5 napja kezdett fel furán viselkedni, rémület és zavar az arcán, ilyen totál elnyúlt lett az arca, nagyon rémisztő...

Elég ingadozó hangulató, sőt, nagyon kaotikus, de ez... Ilyennek még sosem láttam.

Sportol, általában, barátnőivel van, neten szórakozik, játszik, ilyesmi...

Iskolában elég jól teljesít.

2022. dec. 24. 22:19
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Apukájával milyen a kapcsolata?
2022. dec. 24. 22:35
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Hm, lehet a karácsony közeledte okozza ezt vagy történt valami, ami nyomasztja, de mivel nem vagytok elég régóta együtt, még nem tudja neked elmondani. Esetleg még menstruáció is okozhat hasonló hangulatot, főleg olyan fiatal korban. Vagy ha már éltek nemi életet, lehet pont késik neki és fél a terhességtől... mert az védekezés mellett is megtörténhet bármikor. De lehet, hogy összeveszett barátnőjével vagy apjával. Vagy lehet tényleg komolyabb a helyzet és ha több hétig sem változik, akkor már jobban lesz ok az aggodalomra.

Én azt tudom javasolni neked, hogy csak legyél mellette és várj még. Legyél vele megértő, mond el neki, hogy aggódsz érte és segítesz neki bármi van. Vess fel neki lehetőségeket, amihez lehet kedve lesz, pl nézzetek meg egy filmet, játszatok együtt valamit akár mobilon, menjetek sétálni. Ne erőltess rá semmit, ne legyél agresszív vele, próbálj nyíltan beszélgetni. Kipróbálhatod azt, hogy te elmondasz neki egy titkodat, amit még senkivel nem osztottál meg és komoly tartalma van - ezért cserébe lehet ő is megosztja veled a saját történetét. De ha nem, akkor ne sértődj meg, van akinek sok idő kell, hogy megnyíljon más előtt (én is olyan voltam fiatalon).

2022. dec. 24. 22:37
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Nade mit mond a kérdésedre és mért az apjával él?
2022. dec. 24. 23:28
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Csak éreztesd vele hogy ott vagy neki, és hogy ha akarja, elmondhatja mi bántja, addig meg legyél vele megértő
2022. dec. 25. 08:15
 9/18 A kérdező kommentje:

Apukája eléggé aggódós fajta, eléggé kontrollálni akarja - nem a rossz értelemben, szóval nem ez a tiltogatós-fenyegetős, inkább a féltős-mindenhová-vele-akar-menni típus.

Köszi szépen a többi választ, sajnos nem sok változást látok. Az a baj, hogy kezd most már engem is lehúzni a dolog, hiszen egy hete tart már. Fura, mert általában ő a harciasabb, szokatlan a helyzet.

2022. dec. 25. 17:20
 10/18 A kérdező kommentje:
Igazából nem nagyon tudja megmagyarázni, azt mondja, úgy érzi, elfogyott az energiája, megkérdőjelezi a döntéseit, önmagát, az egész életét.
2022. dec. 25. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!