Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit lehet csinálni, ha a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet csinálni, ha a barátnőm szakítani akar? Én ezt nem akarom hagyni, és nem fogom hagyni.

Figyelt kérdés
Igazából azt sem magyarázza meg, mi a baja, csak szakítani akar, én meg úgy gondolom, hogy ezt nagyon nem kellene hagyni. Általában én szakítottam eddig, szóval nem tudom, hogy hogy kezeljem a helyzetet.
2022. dec. 22. 10:42
 1/9 anonim ***** válasza:
94%

Itt az ideje megtanulnod, hogy nem te vagy a világ közepe és hogy nem mindig úgy alakulnak a dolgok ahogy te elképzelted. Az életben sokszor lesz még hasonló helyzet, ennél 100x igazságtalanabb dolgokba is lesz részed, ettől te ne félj.

Talált nálad szebbet/jobbat/okosabbat, vagy éppen nem kíván már többet veled lenni. Így jártál.

2022. dec. 22. 10:48
 2/9 anonim ***** válasza:
92%
Mondjuk fogadd el és hagyd békén? Ne legyél önző pöcs, nem minden rólad szól. Ha szakítani akar, nem voltál elég jó. Talán ha a kapcsolatotok soráb inkább rá figyeltél volna, mintsem magadra, akkor nem itt tartabátok.
2022. dec. 22. 10:57
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem voltam önző, én feccoltam bele az egészbe annyi energiát, hogy kvázi 6 kilót fogytam és egyebek. Pont, hogy konkrétan beleöltem minden kreativitásom, szenvedélyem, mindent.
2022. dec. 22. 11:01
 4/9 anonim ***** válasza:
91%

Az hogyha odaadod mindened az a te bajod. Ne őt hibáztasd. Adni vagy jó szívvel adunk vagy sehogy. De visszakérni és felhánytorgatni a szivességet a legg**ibb dolog a világon.

Biztos megvan magyarázva, hogy miért akar szakítani. Csak valószínűleg neked az "nem ok" vagy cseszel meghallani/megérteni.

2022. dec. 22. 12:10
 5/9 A kérdező kommentje:
Nem hibáztatás, de úgy érzem, hogy kiszipolyozott mindent belőlem, és most el akar dobni.
2022. dec. 22. 12:12
 6/9 anonim ***** válasza:
83%
Fogadd el, ha ezt a döntést hozza.
2022. dec. 22. 14:09
 7/9 anonim ***** válasza:
86%
Dolgozz azon, hogy legközelebb ne kerülj ilyen mélyre.
2022. dec. 22. 14:34
 8/9 anonim ***** válasza:
77%

Ha így állsz a kapcsolathoz, akkor nem az a kérdés miért akar szakítani, hanem az, miért volt veled eddig. De bezárhatod egy pincébe pár tíz évre, akkor biztosan nem fog elhagyni. Csak vigyél neki vizet, meg kenyeret. Nagyok sok krimi, pszichotriller szól az ilyen egoista szociopatákról, onnan is meríthetsz ötleteket...

(Mi az, hogy téged elhagyni??? Hát mit képzel ez, kinek képzeli magát???)

2022. dec. 22. 17:39
 9/9 anonim ***** válasza:
85%
Soha senkinek nem kívánnék ilyen párt mint te
2022. dec. 24. 01:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!