Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ez azt jelenti, hogy már nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez azt jelenti, hogy már nem szeret a barátnőm?

Figyelt kérdés

Lassan fél éve vagyunk együtt a barátnőmmel. Én 18 éves gimnazista vagyok (12. Osztályos), ő 19 éves másodéves egyetemista. Nagyon összeillünk egymáshoz. Kicsit bonyolult közöttünk az összejövetelünk sztorija, de annyi a lényeg hogy majdnem egy éven keresztül nem beszéltünk bizonyos okok miatt (nem vita volt közöttünk hanem kénytelenek voltunk így tenni) és ő akkor sem kezdett el más után keresni. Nagyon tisztelem őt ezért és nagyon szeretem őt.

Viszont az utóbbi időben kicsit feszültebb fordulatot vett a kapcsolatunk. Kezdetben élénk volt közöttünk az élet. Volt időnk járkálni helyekre, lényegében a rózsaszín köd boldoggá tett minket. Azonban jött a tanévkezdés és nagy fordulatot vettek a dolgok. Mivel ő egy másik városban tanul így hétvégente látjuk csak egymást, de azt az időt megpróbáljuk csak egymással tölteni.

Elég bonyolult a szak amire jár. Olyannyira hogy szinte minden idejét felemészti. Elmenni helyekre már nem tudunk annyira, mert ha el is megyünk akkor úgy érzi hogy az az idő amit ott tölt az a tanulásra is fordulhatna. Nem tud kikapcsolni egyszerűen. Néha úgy érzem hogy a tanulás (ami nyilvánvaló mert jelenleg ez a dolgunk) sokkal jobban érdekli őt, mint az hogy mi van velünk. Nagyon stresszes folyamatosan vagy a szülei vagy az egyetem miatt. Illetve nyilván nem ez a mérvadó de kiemelném, hogy az ágyban is megromlottak köztünk a dolgok.

Úgy érzem hogy nagyon szeretjük egymást és nem tehet róla senki sem, de valahogy mégsem hagy ez a dolog nyugodni.

Szeret még engem?

Miért lehet ez?

Előre is köszi a válaszokat

2022. dec. 12. 07:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
51%
Vicces ahogy bizonygatod hogy mind a ketten nagyon szeretitek egymást, amikor nem látsz bele a csajba :D
2022. dec. 12. 08:17
 2/11 A kérdező kommentje:

Arról van szó, hogy nem tudom hogy a suli miatt ilyen stresszes vagy ez egy jele annak hogy már nem szeret.

Egyébként meg pont emiatt nem szeretek ide írni. Érdemleges válaszokat nem kapok sosem bármilyen témában teszek fel kérdést. Nem ez lenne az oldal lényege?

2022. dec. 12. 08:29
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Érdemleges választ egyedül tőle kaphatsz. Kérdezd meg tőle, hogy miért van ez.
2022. dec. 12. 08:40
 4/11 Kólauborkával ***** válasza:
87%
Vagy te is lehetsz türelemmel amég elvégzo az egyetemet. Nem kötelezö az összes hétvégét reggeltöl estig együt tölteni. Én is akkor kapcsolódtam ki és hoztam be az elmaradásokat, nos, ha neki ez az ideje nincs, akkor megértem, hogy stresszes…
2022. dec. 12. 09:07
 5/11 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem ezt tőle kéne megkérdezned
2022. dec. 12. 09:20
 6/11 anonim ***** válasza:
83%
Lehet az segítene, ha jobban megtervezné a napjait, illetve ha a tanulás legnagyobb részét hétköznapra hagyna. Lehet egy pszichológus sem ártana neki, ha a stressz miatt ilyen.
2022. dec. 12. 09:34
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Tőle kérdezd meg mi a hézag. Így mi a látatlanban nem tudunk helyes választ adni.
2022. dec. 12. 16:51
 8/11 NTBS ***** válasza:
100%
Ülj le vele beszélgetni őszintén. A többi akkor kiderül.
2022. dec. 12. 21:06
 9/11 anonim ***** válasza:
Testvérem első éves az egyetemen..nagyon sokat kell tanulnia és szét szresszeli magát már most. Szóval eltudom képzelni hogy a barátnődnek is mennyi tenni-venni valója van. Egy kicsi legyél türelmesebb,nem azt jelenti hogy nem szeret de a folyamatos vizsgák és a nehéz tananyag rátesz azért.Nyilván ez is fontos neki,ha már egyetemre ment.
2022. dec. 13. 06:47
 10/11 anonim ***** válasza:
Persze, hogy szeret, csak ne kérdezgesd tőle, hogy szeret-e, mert ez bosszantó lesz neki. És ne is ajánlgasd magad hétvége előtt, hogy akkor ugye találkozunk, hanem csak finoman kérdezd meg, hogy állsz a tanulással, van-e kedved, időd velem tölteni az egyik napot,nem is kell mind a kettőt. Akkor majd neki fogsz jobban hiányozni, és talán még a tanulás ellenére is inkább veled akar majd lenni,de ha te jót akarsz neki, akkor ezt ne használd ki.
2022. dec. 13. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!