Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Féltékennyé akartam tenni a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Féltékennyé akartam tenni a barátom, hogy megnézzem, hogy mennyire szeret, erre elküldött a fenébe, és sok szerencsét kívánt a sráccal?

Figyelt kérdés
Szeretett egyáltalán valaha?
2022. dec. 9. 09:40
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekes dolog volt. Tanulj belőle, ilyet nem szabad csinálni. Nem óvodások vagytok már. Ha együtt vagy valakivel és azt érzed, hogy nem szeret, akkor valószínűleg úgy is van, mert ezt pontosan érzi az ember, csak nem mindig akarja elfogadni.
2022. dec. 9. 11:26
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel totálisan nullázni lehet egy száz százalékos rajongós szerelmet is. Gratulálok. Ha nem troll kérdés, mert leginkább annak érzem, hiszen senki nem lehet ilyen toxikus hülye.
2022. dec. 9. 11:32
 13/22 anonim ***** válasza:
95%
10. ja-ja, kezdődik a hétvége, jönnek az unatkozásból fakadó kamukérdések...
2022. dec. 9. 12:31
 14/22 anonim ***** válasza:
85%

Én ezekről olvastam.

A nők a féltékenységből látják, hogy a férfi szereti -e. Egy teljesen megcsavart gondolkodásmód. Most is, kb. átpártol egy másik fiúhoz, csalódást kelt a fiúban, akitől elvárja hogy küzdjön. Elvárja a fiútól hogy a csaj bármit tesz, küzdjön érte a fiú akkor is, vakon.

A fiú meg csak annyit csinál, hogy a csalódás amit érez, megelégeli, és elengedi azt a személyt, aki nem figyel az érzéseire. Tehát SEMMI rosszat nem tesz.

A nő pedig úgy van vele, NEM IS SZERETTE ŐT a férfi.

A nő -> Rombolja a kapcsolatot, konfliktusokat szít.

A férfi -> Nem hagyja magát, elengedi a dolgot

Nő -> NEM IS SZERET.

Hatalmas téveszme. Nagyon nehéz lesz így bármelyik csajnak párkapcsolatot felépítenie, hogy nem látja saját magát és amiket okoz.

Ezért szoktam írni, hogy a nőknek apuka kell, aki vigyáz rájuk, mert őket saját maguktól kell megvédeni.

2022. dec. 9. 13:17
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Minden hasonló játszmázás óriási HIBA!

Köze nincs a szerelemhez, vagy szeretethez.

Ahol az alapvető bizalom hiányzik, és kényszeríteni akarja a másikat, hogy bizonyítsa be, hogy szereti, az veszett fejsze nyele!

2022. dec. 9. 13:19
 16/22 anonim ***** válasza:
93%
Ha esetleg igaz lenne a sztori (bar nyilvan nem az): 'play stupid games, win stupid prizes'.
2022. dec. 9. 13:20
 17/22 MDaniel98 ***** válasza:
91%
Visszanyalt s fagyi.
2022. dec. 9. 15:01
 18/22 NTBS ***** válasza:
100%
Igen, szeretett csak nem akar játszani ilyet. És igaza van maximálisan. Te mit szólnál fordított esetben.
2022. dec. 9. 15:58
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Hát kezdjük ott, hogy ha ÉN szeretek valakit és KAPCSOLATBAN vagyok, akkor eszembe nem jutna mással kavargatni, undorodnék még a gondolattól is. Te pedig megfogtad magad és ahelyett, hogy megbeszéltétek volna(mert igen, biztos fura, de egy kapcsolatban általában az emberek megbeszélik a problémákat és együtt oldják meg), te ehelyett mentél egy másik fiúhoz, ezzel (valószínűleg) fájdalmat okozva a barátodnak , erre még neked áll feljebb?? És benned kérdőjeleződik meg, hogy szeretett-e?

A srác nagyon jól tette, hogy elküldött.

Ez nagyon hülye, gyerekes lépés volt tőled....

16/L

2022. dec. 9. 22:40
 20/22 anonim válasza:
féltékennyé? és mit vártál tőle? milyen reakciót?
2022. dec. 11. 17:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!