Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékennyé akartam tenni a barátom, hogy megnézzem, hogy mennyire szeret, erre elküldött a fenébe, és sok szerencsét kívánt a sráccal?
Én ezekről olvastam.
A nők a féltékenységből látják, hogy a férfi szereti -e. Egy teljesen megcsavart gondolkodásmód. Most is, kb. átpártol egy másik fiúhoz, csalódást kelt a fiúban, akitől elvárja hogy küzdjön. Elvárja a fiútól hogy a csaj bármit tesz, küzdjön érte a fiú akkor is, vakon.
A fiú meg csak annyit csinál, hogy a csalódás amit érez, megelégeli, és elengedi azt a személyt, aki nem figyel az érzéseire. Tehát SEMMI rosszat nem tesz.
A nő pedig úgy van vele, NEM IS SZERETTE ŐT a férfi.
A nő -> Rombolja a kapcsolatot, konfliktusokat szít.
A férfi -> Nem hagyja magát, elengedi a dolgot
Nő -> NEM IS SZERET.
Hatalmas téveszme. Nagyon nehéz lesz így bármelyik csajnak párkapcsolatot felépítenie, hogy nem látja saját magát és amiket okoz.
Ezért szoktam írni, hogy a nőknek apuka kell, aki vigyáz rájuk, mert őket saját maguktól kell megvédeni.
Minden hasonló játszmázás óriási HIBA!
Köze nincs a szerelemhez, vagy szeretethez.
Ahol az alapvető bizalom hiányzik, és kényszeríteni akarja a másikat, hogy bizonyítsa be, hogy szereti, az veszett fejsze nyele!
Hát kezdjük ott, hogy ha ÉN szeretek valakit és KAPCSOLATBAN vagyok, akkor eszembe nem jutna mással kavargatni, undorodnék még a gondolattól is. Te pedig megfogtad magad és ahelyett, hogy megbeszéltétek volna(mert igen, biztos fura, de egy kapcsolatban általában az emberek megbeszélik a problémákat és együtt oldják meg), te ehelyett mentél egy másik fiúhoz, ezzel (valószínűleg) fájdalmat okozva a barátodnak , erre még neked áll feljebb?? És benned kérdőjeleződik meg, hogy szeretett-e?
A srác nagyon jól tette, hogy elküldött.
Ez nagyon hülye, gyerekes lépés volt tőled....
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!