Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Mennyire kell hisztisnek lennie egy csajnak, hogy azt már ne toleráljátok?
Figyelt kérdés
2022. dec. 6. 21:46
1/5 anonim válasza:
Itt mérleg működik.
Mi van a másik oldalon? Milyen jó tulajdonságok?
3/5 anonim válasza:
Igazából a hisztéria elég zavaró tud lenni az egyuteleskor, de nem tudom megmondani hogy mennyitol, mert a hisztériának nincs mértékegysége
4/5 anonim válasza:
Semennyire sem tolerálom, de már megtanultam együttélni vele, azaz engem nem érdekel a hiszti, de a lány se ér el vele semmit, mert egyik fülemen be, másikon ki.
5/5 anonim válasza:
Pasifüggő. Volt olyan pasim, akivel fél évig voltunk együtt, ezelett kétszer veszekedtünk, ami kicsit hangosabb szóváltást jelentett, nem tányércsapkodást vagy sírást. A másodiknál közölte, hogy ez neki sok, ő ezt nem bírja már tovább, hogy ennyit veszekszünk, és szakított.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!