Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jól döntöttem így?
Az volt barátommal nyáron szakítottunk. Én nem bírtam tovább, és én mondtam ki hogy legyen vége. Azóta sem akarok tőle már semmit, pedig nagyon szerettem, ő nem
Azóta ritkán, de még is írkál nekem a Facebookon, hogy mizu, hogy vagyok stb. Tegnap is írt, de ez volt az a pillanat hogy ott se válaszolok neki, inkább ignorálom.
Szerintetek bunkóság részemről? Vagy voltatok már hasonló helyzetbe? Ti ezt hogy csinálnátok ha a helyembe lennétek?
Nem tudom kivel megbeszélni, azért írok ide 😰
Ha nem rosszban váltatok el, és eddig visszaírtál neki, én a helyedben utoljára leírnám neki, hogy ne haragudjon, de a továbbiakban nem szeretnél beszélni vele, mert...
És utána már nyugodt lehetsz te is, hogy nem vagy bunkó, és ő is le tudja zárni:)
De ha nem szeretnéd ezt, akkor sincs senkinek semmi köze hozzá, hogy hogy döntesz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!