Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Fiuk! Ti mit vartok el egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk! Ti mit vartok el egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a baratomat,viszont elegge nehezen mutatom ki az érzéseimet. 3 honapja vagyunk egyutt, viszont ő 2 honap mulva elkoltozik elegge messze es mivel talan 1 hónapban 2x-3x tudnank talalkozni, es ez egyikunknek sem lesz jo,szakitas lesz a vege es ezt mindketten tudjuk. Szoval hogy tudnam minnel boldogabba tenni a maradek idonkben? Mit szeretnek a fiuk, mit varnak el egy lanytol? (nekem ez az elso kapcsolatom,4 eve tetszik de meg csak most vettem ra magam hogy elmondjam neki, de amiota egtutt vagyunk es tudom hogy elmegy, csak arra tudok gondolni hogy ennek nemsokara vege lesz..)
2022. nov. 26. 12:07
 1/5 anonim ***** válasza:
96%

Annak hogy ne tedd különlegessé a vége előtt. Ezzel csak megnehezítenéd.

29/F

2022. nov. 26. 12:14
 2/5 anonim ***** válasza:
96%
A kiírt kérdésed és a leírásod szöges ellentétben áll egymással.
2022. nov. 26. 12:15
 3/5 anonim ***** válasza:
52%

Egy héten 2-3 alkalommal tudtok talalkozni. Oké. Tehát kb 2 hetente vagy majdnem hetente.

Hol a baj?? Azért az se jó, ha mindíg egymás nyakában lógtok. Meg most ugye a találkozás gondolom ilyen randi szerű. De ahogy halad a kapcsolat akkor lehet azt is, hogy együtt aludtok. Vagy egyik héten ő megy hozzátok hétvégére, másik héten te, harmadik héten maradtok otthon (családdal töltött idő). Haveroméknál szünetben volt egy olyan szokás is, hogy pl nyári szünetben egyik héten a srác volt a lánynál egy hétig, majd fordítva és kimaradt egy hét. Így ugye nincs az, hogy most csak a srác van nálatok, hogy őt etetni vagy te vagy ott mindíg. Meg a szülőknek is kicsi kikapcsolódás, pláne, ha egyke vagy. Így ők is tudnak kicsit kettesben lenni.

2022. nov. 26. 13:58
 4/5 anonim ***** válasza:
54%

Figyelj én azt mondom, hogy ami talán csak két hónap múlva következik be, azzal majd foglalékozzál két hónap múlva, addig meg élvezd amíg tart!

Lehet össze sem jön majd az a költözés és kár volt pánikolnod!

2022. nov. 26. 20:19
 5/5 anonim ***** válasza:

szerintem fontos volna hogy a költözés után ne hagyd ott, mert az új helyen még egy ideig nem lesznek közeli barátai, így szűksége lesz rád mint barát, esetleg segíts költözni is

utánna figyelj rá, hogy ha nem is túl intenzíven, de tartsátok a kapcsolatot. Mint jó barát még nagyon sokat érhet, akkor is ha már lesznek új ismerőseitek

Hajrá!

2022. nov. 29. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!