Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miert utal az exem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert utal az exem?

Figyelt kérdés
Szakitottunk a nyaron mert elmult a szerelem. Kozos megegyezes alapjan elvileg, de en kezdemenyeztem es o meg belement. Utana elhordott mindennek a kozos baratainknak. Tegnap pedig nagyon osszevesztunk es olyan dolgokat vagott a fejemhez, kopni-nyelni nem tudtam. Valamiert nagyon utal pedig a kapcsolatunk alatt soha sem veszekedunk, nem csaltam meg semmi ilyesmi, alompar voltunk korulbelul. De most ez a szoges ellentete lett.
2022. nov. 26. 10:01
 1/9 anonim ***** válasza:
93%
Ezt mi nem tudhatjuk.
2022. nov. 26. 10:40
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell vele beszélgetni, és akkor nem vesztek össze.
2022. nov. 26. 10:45
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
A barátainak nyilván játsza az agyát, rád meg valószínüleg dühös. Egy biztos: ha túl lenne rajtad, akkor semleges érzelmei lennének.
2022. nov. 26. 10:57
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha annyira álompár voltatok, akkor miért szakítottatok??

Ezt az elmúlt a szerelem dolgot nem értem. Nyílván nem olyan egy kapcsolat pár hónap után, mint az első pár hétben. Ez pusztán hormonális dolog. Ugye a rózsaszín köd időszaka. Ha az elmúlik, utána nem ugyan az lesz az érzelem. De ha jól kijösztök, megértitek egymást, kívánjátok egymást meg minden, akkor az azért van, mert fontos számotokra a másik. Nekem is volt 2 éves kapcsolatom is. Nem volt éppen idilli, emiatt volt a szakítás. De előtte meg amiatt nem szakítottunk, mert hiába nem olyan volt már, mint az első pár nap, de attól szerettük egymást. Nálad is feltehetően a párod tudja, hogy szeretett. Fájt neki a szakítás és emiatt ilyen. Ha hónapok telnek el egy kapcsolatban, az nem lehet olyan, mint mikor még aránylag semmit nem tudtok a másikról, ismerkedtek, újdonság a másik. Ha sok időt töltöttök együtt megszokjátok a másik jelenlétét. De ez nem baj. Ha valakivel tényleg ennyire jó a kapcsolatod, hogy semmi veszekedés, igazi minta pár vagytok meg minden, azt nem szabad eldobni.

2022. nov. 26. 11:03
 5/9 A kérdező kommentje:

2/3

Egy suliba jarunk de mindg probalom elkerulni a tarsasagat

2022. nov. 26. 11:04
 6/9 A kérdező kommentje:
Igen igazad van utolso, sajnos nagyon elhamarkodottan volt ez az egesz:// Nagyon banom egyebkent tudom en is, mert szerettuk egymast.
2022. nov. 26. 11:15
 7/9 anonim ***** válasza:
37%
Nézd meg a közleményben. Hátha beleírta, hogy miért utal.
2022. nov. 26. 11:42
 8/9 A kérdező kommentje:
Tegnap kerdezgettem tole egyebkent, de nem tudott normalis indokot irni. Csak beszologatott.
2022. nov. 26. 11:49
 9/9 anonim ***** válasza:
83%
Azért utál, mert szeretni is tudna.
2022. nov. 26. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!