Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért nem volt még barátom?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem volt még barátom?

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok és már nagyon fúr hogy körülöttem már mindenkinek volt/van barátja.

Átlagos kinézetem van, nem vagyok csúnya. Csendes lány vagyok, kedves . Úgy érzem hogy a fiúk szerintem félnek megismerni amiatt hogy ennyire el vagyok magamban. Nehezen tudok elbeszélgetni a fiúkkal sokszor, a lányokkal nagyon jól eltudok. Nem tudom szerintem nem is tetszem senkinek. Nagyon sokszor szorongok, túl gondolok mindent, lehetséges hogy egy kis depresszió áll ennek a hátterében.

2022. nov. 24. 21:32
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Fiatal vagy. Nekem 21 éves koromban lett bárkim. Nem maradtam le semmiről. Majd lesz, több is, mint kéne.
2022. nov. 24. 21:44
 2/9 anonim ***** válasza:
83%

Miért nem volt még barátom?

- Mert még nem álltál rá készen, teljesen rá voltál/vagy görcsölve és simán csak kényszernek érzed, külső nyomásnak.

Kár erőltetni, csak szar lenne. Majd jön amikor jönnie kell.

2022. nov. 24. 21:44
 3/9 anonim válasza:
100%
Mosolyogj, ha kerdeznek kedvesen válaszolj, esetleg valami minimalist kérdez vissza, hogy lássák t is érdeklődő vagy.
2022. nov. 24. 21:45
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Szia :)
2022. nov. 24. 21:46
 5/9 anonim ***** válasza:
14%
Nem tudom, miért nem írtál még rám?
2022. nov. 24. 22:41
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Te is kezdeményezhetsz, nem kell várni a srácokra.
2022. nov. 25. 01:30
 7/9 anonim ***** válasza:
70%
Valszeg nem tetszettél még annyira valakinek, hogy meg akarjon ismerni és időt, energiát fektessen ebbe.
2022. nov. 25. 14:52
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Csak magamból tudok kiindulni, de nyílj meg jobban másoknak, próbáld meg több emberrel körülvenni magad. Lehet, nem mindenki van ezzel így, de nekem nem szokásom a csendes, visszahúzódó lányok felé kezdeményezni.
2022. nov. 26. 07:50
 9/9 anonim válasza:
100%
Az egyik osztálytársam is ilyen. Kicsit visszahúzódó, a lányokkal nagyon jól elbeszélget és 27 fiús osztály révén néhány sráccal is. Nekem ő nagyon tetszik, viszont felém ő nem mutat semmiféle jelet, ha beszélgetést kezdeményezek rohadt hamar lezárja (többi sráccal nem csinálja), úgyhogy fájó szívvel de hagynom kell :(
2022. nov. 26. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!