Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SÜRGŐS! miért nem szeret a barátom??
Figyelt kérdés
tökéletes párkapcsolatban éltünk közel 7 hónapig majd félrelépett, amit megbocsátottam, ezen a téren változott is és hűséges , de ennek már fél éve és újra lejtőn az egész kapcsolat , azt mondta kihunyt a szikra, és szeret de nem olyan mint rég. ez mit takar?? komoly válaszokat :((2022. ápr. 4. 06:09
2/18 anonim válasza:
"ez mit takar?"
Azt, hogy vége, felesleges tovább erőltetni. Időpocsékolás.
3/18 qkker1 válasza:
Mi lenne, ha tőle kérdeznéd meg?
4/18 anonim válasza:
Sosem volt hűséges, nem is szeretett
5/18 anonim válasza:
Az emberek idővel mindig változnak és van, hogy pont olyan irányba, ami ellehetetleníti a korábban működő kapcsolatot.
6/18 anonim válasza:
Mi honnan tudhatnánk?
Le kell ülni, beszélni erről. Ha megcsalt, ennyi volt. Okkal csalt meg, még ha egy megbocsáthatatlan. Hagyd el, mielőtt ő fog. Vagy beszéljétek meg.
7/18 anonim válasza:
Azért mondja, hogy még most is szeret, hogy Neked ne fájjon annyira a szakítás.
Tedd magad túl rajta, minél előbb, annál jobb Neked. Ebből már további kapcsolat nem lesz.
8/18 anonim válasza:
Engem is megcsalt a volt pasim, megbocsájthatatlan szerintem!
10/18 anonim válasza:
"Szeretlek, de már nem annyira/nem úgy/nem eléggé"
Klasszikus szöveg. Nem meri, vagy akarja kimondani, hogy vége. Még picit gondolkodik magában, hezitál, de már ennek vége.
Én is ilyen voltam mindig.
48F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!