Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogyan tegyem túl magam rajta?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tegyem túl magam rajta?

Figyelt kérdés

1 hónapja szakítottunk azzal a sráccal akivel az első normális kapcsolatom volt, igazából ki sem lett mondva a szakítás egyszerűen csak eltűnt az életemből nem törölt le semmilyen közösségi oldalon sehol se, írtam neki nem válaszolt egy hosszú üzenetben leirtam mindent és megse nézte többet nem írtam neki ő sem írt azóta de én a múltba ragadtam és azóta is minden gondolatom körülötte forog, néha jobb néha rosszabb nagyon szeretem őt, mit tehetnék hogy le tudják mondani róla? Szerintetek a jövőben lehetünk még együtt vagy ne reménykedjek?

19 L

2022. nov. 1. 11:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Mi ez az irkálásmánia?

Az még nem jutott az eszedbe, hogy felkeresd otthon? Csak tudod lehet, hogy valami történt vele. Vagy lehet, hogy feltörték a fiókját, vagy lehet, hogy meghalt, de persze lehet, hogy egyszerűen csak magasról leszar.

Annyi dolog lehet. Nem vagyok persze naiv valószínű, hogy leszart. Ebben az esetben is azt mondom, hogy jobb felkeresni, jobb szembesülni azzal, hogy leszart, mert a bizonytalanságnál minden jobb. Ez segít abban hogy továbblépj.

Persze ha nincs meg a címe, az szomorú. Ez rossz a mai társkeresésben. Régen azért hamarabb történt a címcsere, és egy tisztességes kapcsolatnak ennek alapnak kell lenni, ha komoly. Már csak azért is, hogy a svindliket megelőzzék az emberek.

2022. nov. 1. 12:21
 2/5 A kérdező kommentje:
De igen megvan a címe és mikor utoljára találkoztunk nagyon csúnyán összevesztunk. Nálam volt és aztmondta ő most haza megy utána mentem próbáltam vissza tartani kértem hogy beszéljük meg de ő csak ment rám kiabált hogy ha azt akarom hogy még írjon akkor menjek haza én haza mentem másnap írtam neki mindent amit érzek bocsánatot kértem könyörögtem nem kaptam rá választ megse nézte, tudom hogy nem történt vele semmi baj mert látom a közösségi oldalakon hogy mitcsinal bulizik és bulizik megállás nélkül
2022. nov. 1. 12:42
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy min vesztetek össze, nem tudom, hogy vesztetek össze...

Ennyi infóból lehetetlenség bármit is kihámozni.

Más a helyzet, ha te tettél valami iszonyat rossz fát a tűzre, pl. valahogy visszaéltél a bizalmával, stb. akkor ne írogass, hagy neki egy kis időt, hogy lehiggadjon. De tény, hogy neked se kell az örökkévalóságig várni, hagyhatsz erre valami reális határidőt, pl. egy hónap, aztán ráírsz, ha még mindig nem válaszolt, hogy vagy beszéljétek meg, vagy szakítsatok a kapcsolathoz méltó módon, de akkor ez már 80% szakítás.

Ha arról van szó, hogy valójában nem is te vagy igazán a hibás, akkor ő egy nárcisztikus, vagy más zavaros emberke, akitől valóban jobb megszabadulni, mert csak rosszabb lesz.

A személyfüggő, kapcsolatfüggő embereknek a szakítás nehéz még az ilyen emberekkel szemben is, de akkor is érdemes, és jó, ha nehéz.

[link]

2022. nov. 1. 17:37
 4/5 anonim ***** válasza:

És nem gondoltad át egy kicsit más perspektívából a dolgot?

Pl. téged megérdemel egy ilyen pasi? Ill. te valóban csak egy ilyen embert érdemelsz?

Mert lehet, hogy én azt mondanám, hogy lópikulát, bulizzon csak engem meg felejtsen el örökre, és örülnék, hogy ezt megúsztam ennyivel.

2022. nov. 1. 17:40
 5/5 anonim ***** válasza:
ugyan ez vagyok,csak nálunk én vagyok a pasi szerepében. Lehet pont az exemmel van,mert ő se ír már vissza nekem,hiába kértem bocsánatot. 😂
2022. nov. 1. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!