Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szeretem de mégis el kell...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem de mégis el kell küldjem őt?

Figyelt kérdés

10 éve ismerem őt, elválasztott sokszor minket a távolság is (másik országból való), majd amikor ez megoldódott akkor megbántott, elhagyott egyik napról a másikra. Eltűnt,én pedig teljesen összetörtem. Majd másfél év után visszatért és újra dúlt közöttünk a szerelem. Utána nekem kellett hazaköltöznöm. Elhagytam őt. Akkor meg ő maradt nagyon maga alatt. Majd eltelt 3-4 év újra felvettük egymással a kapcsolatot, hónapok óta beszélgettünk mire újra kimentem és találkoztunk. Minden csodálatos volt, úgy tünt minden megoldódik újra közöttünk. Aztán hazajöttem és újra magam alatt vagyok. Újra eljátszotta hogy neki most egyedül kell lennie, most nem tud kapcsolatban lenni. Az a baj úgy érzem hogy nem őszinte velem.. Túl szép és jó volt az a pár nap amíg találkoztunk. Most meg újra elhagyna? Nem bírom már. Ő életem szerelme de ez a szerelem 10 év alatt nem tudott beteljesülni.

Tudom jól hogy pár hónap múlva újra fog keresni...Szeretném elküldeni a francba és megkérni hogy hagyjon békén mert nagyon sokat szenvedtem miatta de azt érzem hogy nem megy! Nem bírom elküldeni mert szeretem őt. Mit csináljak? Tudom hogy ő nem az az ember aki engem boldoggá tudna tenni. Előbb utóbb mindig megbántott. Vagy én őt. Hogy lehet ebből kijönni? Azóta nem tudok szerelmes lenni senki másba. Szinte már függője vagyok. Ez a bajom. Hogy hiába jön más, nem tudok szeretni mást. Csak ezt az embert...

2022. okt. 29. 21:34
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Többször megpróbáltátok, de sosem sült el jól. Szerintem ezzel mindent elmondtam...
2022. okt. 29. 21:53
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit nehezen érthető a történet gyakorlati háttere, de úgy tűnik, mintha kényszerek választottak volna el egymástól. (Munka, iskola, család?)

Bárhogy is van, most már bizonyára felnőttek vagytok (10 év), és jobban urai kell legyetek a sorsotoknak. Ha akartok, és tudtok, akkor éljetek együtt. Ha csak néha felbukkan a semmiből, és csak pár forró napra kellesz neki, akkor amúgy sem lehet valami jó ember. El kell engedni.

És ne mondogasd magadnak, hogy nem tudsz nélküle élni. Inkább arra programozd be magad, hogy túl vagy rajta, és elengeded.

2022. okt. 29. 22:22
 3/3 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem érzi, hogy azt csinálhat veled, amit csak akar és vissza is élt ezzel és kihasznál. Bocs, csak őszinte vagyok. F
2022. okt. 29. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!