Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Elviselhetetlen bűntudatom...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elviselhetetlen bűntudatom van és már a folyamatos piáláson jár az eszem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Elég szégyen, hogy 18 évesen itt tartok, de nekem volt egy barátnőm akivel nagyon össze vesztünk és már nem tudtam úgy tekinteni rá mint eddig viszont az emlékek hozzá kötöttek stb. Kb 1 hete rám írt egy nagyon szép lány. És tényleg egyszerűen öröm vele beszélni jól érzem magam vele és a barátnőm mellett már nem érzem magamat olyan jól. Viszont ez a lány aki rám írt pontosan ismerem az ilyen fajta lányokat. Valószínűleg úgy átfog verni mint a sz*r. Az agyam a barátnőmhőz húz a szívem meg nem bírja elviselni, hogy más lánnyal jobban érzem magamat és nem tudok így a szemébe nézni. Ha szakítanék vele nagyon elkezdene sírni mert én vagyok neki a minden. Mit tegyek? Érdemes várni és húzni az időt attól függetlenül, hogy nem érzem magamat mellette annyira jól?
2022. okt. 21. 21:12
A kérdező szavazást indított:
Undorító vagy nem érdemled meg a lányt
Ne szakíts a lánnyal.
Szakíts a lánnyal
23 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha rosszul érzed magad nincs értelme vele maradni, főleg ilyen fiatalon
2022. okt. 21. 22:22
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
14-ből 14 szavazat az, hogy szakíts. Szóval pontosan tudod mi a helyes irány.
2022. okt. 22. 00:56
 3/5 anonim ***** válasza:
A 14-ből (17) egynek se jut eszébe, hogy a problémákat meg is lehet beszélni...
2022. okt. 22. 11:40
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

A melyrol jovo vonzalom hianya nem olyan amit meg lehet beszelni

2022. okt. 22. 11:46
 5/5 A kérdező kommentje:
Természetesen gondoltam a megbeszélésre. A kapcsolatunk elején még nem derült ki, de utána rájöttem, hogy szinte közös témánk sincs. Nagyon sok minden után kicsit sem érdeklődik ami engem érdekel, a jövőről semmi elképzelése, terve sem volt. Nem éreztem magamat jó beszélgető partnernek és nálam a beszélgetés nagyon fontos, nagyon visszahúzodó félénk lány volt.
2022. okt. 22. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!