Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogyan közeledjek a lány felé...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan közeledjek a lány felé aki tetszik?

Figyelt kérdés
Szóval először is leszögezném hogy biszexuális vagyok. A Story ott kezdődik hogy nyáron megismerkedtem egy lánnyal akivel hamar barátok lettünk és megbíztunk egymásban tehát a szerelmi életünkről is szó volt és itt ki is derült hogy ő is biszex mint én. Ekkoriban nálam még egy fiú volt a képben akit nagyon szerettem (róla meséltem is neki részletesen) és a lány iránt úgymond nem éreztem semmit csak attraktívnak találtam. Mivel egy suliban járunk és egy baráti társaságunk van hétköznapokon és suli után is gyakran beszélgetünk. Azóta az előbb említett fiúban nagyon nagyot csalódtam és félrement a dolog és szépen lassan rájöttem hogy a csajszi iránt is érzek valamit. Csak az a baj hogy ugye tudja az előző sráccról a teljes sztorit kivéve a csalódós részét és barátnők vagyunk és nem tudom hogy ő hogyan érez szóval nem tudom hogy hogyan kéne úgy közelednem felé. (17L)

2022. okt. 20. 20:32
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meséld el neki, hogy a srác már nincs, szabaddá téve számára az utat. Ha ezek után próbál közeledni, akkor mehet minden.:)
2022. okt. 21. 08:46
 2/2 manly ***** válasza:
73%
Ahogy jólesik.Nem lehet ezt leírni, nyilván nem erőszakosan.
2022. okt. 22. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!