Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jövőre megyek 7. -be és van az osztályban egy fiú, aki tetszik, de nem merek hozzászólni. Szeintetek hogyan közeledjek hozzá?
Jaj.....Nekem is hányszor hozzávágták már a fejemhez, hogy milyen keveset beszélek és én szinte mindenkivel így vagyok. Nem tudom ,hogy az a fiú egyedül szokott-e lenni vagy nem, de ha egyedül van menj oda hozzá. Pl. Kérdezd meg mit fog csinálni a nyáron vagy esetleg milyen lesz a bizonyítványa ilyesmi....Ne haragudj ha hülyeségeket írám de nincs tapasztalatom ilyen téren, mert eddig még nem tetszett senki de azért próbáltam ötletet adni. :)
14/L
Ha nincs egyedül, akkor kérdezd meg tőle, hogy meg tudja-e oldani a nem tudom, hogy melyik feladatot. Hogy kevésbé legyen feltűnő, járj körbe az osztályban és kérdezd még meg 1-2 embertől, aztán csak véletlenül vetődj az asztalukhoz és érdeklődd meg tőle is. Aztán köszönd meg, mondj egy-két közhelyet arról, hogy többet kéne beszélnetek és kérdezd meg, hogy zaklathatod-e majd még további példákkal. Nekem ez mindig könnyebb volt, mert így rögtön volt téma amiről beszéltünk.
Esetleg, ha nincs tananyag, akkor lehet a véleményfelmérés szerűség, mikor megkérdezed, hogy tud-e jó nyuszikás vicces, mert fogadtál mondjuk az öcséddel, hogy összeszedsz 20-at (vagy valami mást, amihez ért). Esetleg meg is kérdezheted, hogy nem tudna-e benne segíteni.
Ha hozzá beszélsz keveset, akkor az már pozitív, lehet, hogy szeretne jobban megismerni. És mosolyogj sokat, mikor vele beszélsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!