Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogy lehet olyan barátot találni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet olyan barátot találni?

Figyelt kérdés

Tudjátok vannak azok a párok ahol mindkét fél okos és egyetemet végzett/művészlélek. És mindketten annyira komolyak általában. Mindketten jól néznek ki, szépek és van stílusuk, a fiú magas és vékony, a lány átlagosan magas, vékony.

Na én egy ilyen kapcsolatot szeretnék de azt hiszem sosem találok ilyen fiút akinek kellenék is..

2022. okt. 11. 03:42
 1/8 anonim ***** válasza:
23%
Hát akkor csak dőlj hátra a kanapén, és lábakat szét!
2022. okt. 11. 05:27
 2/8 A kérdező kommentje:
wtf
2022. okt. 11. 05:34
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
A filmekben lehet találni, máshol én még nem láttam ilyet.
2022. okt. 11. 06:27
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Minél több helyen megfordul az ember, annál több esély van rá, hogy találkozik a számára megfelelő személlyel, mint párkapcsolati, mint egyéb szempontból.

Az egyetem, egy új munkahely, tanfolyamok, sporttevékenység mind olyan lehetőség, amiben esélyt adsz magadnak megtalálni őt. Legtöbben munkahelyen vagy egyetemen lelik meg a másik felüket/ismerkednek, hozza magával az élet a lehetőséget.

A lényeg, hogy ne szeparáld el magad a külvilágtól. Ne foglalkozz görcsösen ezzel, hanem koncentrálj magadra, építsd az életed. Meglátod, egyre több helyen fogsz felbukkanni, egyre több emberrel kerülsz kapcsolatba, s lesz olyan, akivel többet is kölcsönösen el tudtok képzelni.

2022. okt. 11. 08:08
 5/8 anonim ***** válasza:
50%

Az általad leírt fiúkból, ill. a Te általad ideálisnak képzelt fiúkból ezrek vannak az országban, de ez nem minden.

Először a szemünk veszi észre a másikat (és megtetszik). Aztán közelébe férkőzünk (ezt fogadja, vagy sem). Ha fogadja, elkezdünk beszélgetni, közös programokat csinálni - megismerni egymást. Ha mindkét fél úgy látja, hogy működni fog a kapcsolat, akkor elkötelezik magukat egymás felé.

Ha valamelyiküknek valami nem tetszik a másikban (ez nagyon gyakori), akkor szétválnak. Akivel szakítottak, annak megfelelt a szakító, ezért bánatos, de aki szakított, az ha nem is talál hirtelen másikat, de inkább kicsit magányos lesz és csak aztán ismerkedik újból.

Ebből áll az életre szóló társkeresés.

Válaszolva a kérdésre: ilyen embert úgy lehet találni, ha elmész az emberek közé (nem rögtön bulira gondolok), hanem érdekkörre, összejövetelekre Téged érdeklő témákban, utazás közben stb...

2022. okt. 11. 09:46
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez picit egy álomkapcsolatnak tűnik, de ha szerencséd van, akkor sikerülhet. Ha egyetemista srácot szeretnél, akkor az egyetemek közelében keresgélj.
2022. okt. 11. 12:22
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
Írj
2022. okt. 11. 13:46
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi a fontos? A kép amit kifelé mutatnak, vagy ahogy megelik a kapcsolatot? Nem kell hozzá diploma, sem jó alkat hogy két ember boldog legyen. Szerintem. Persze azért van diplomám, biztos ami biztos :D
2022. okt. 11. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!