Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A barátnőm nagyon sokat jár...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm nagyon sokat jár bulizni, és nagyon sok fiú ismerőse van. Jogos, hogy feltékenykedek?

Figyelt kérdés
A baránőm (18/L) most lett egyetemista, ezértminden héten több buliba is eljár. Nagyon sok fiú ismerőse van, az egyik legjobb barátja is egy fiú akivel rengeteget beszélgetnek, és rendszeresen elmegy a lakásába, mert közel van az egyetemhez. A fiú részéről nem tudom, hogy van e több érzés a barátnőm felé, mint barát. Nem tudom bulikban milyen, hogy viselkedik, mivel én még sosem láttam, de azt tudom hogy szívesen táncol más fiúkkal, felveteti magát a karjaikba, habár sokszor kihangsúlyozza, hogy ezek a srácok melegek. A gólyatáborban is például végig rakta ki az olyan képeket, amin fiúkkal van épp. A barátnőm is féltékeny típus, mielőtt megismerte az egyetemi szaktársait, akkor is morgott, ha csak megemlítettem egy másik lány nevét. Később viszont, mikor szaktársaival bulik után rákérdeztem, rákérdeztem, hogy miért van ennyi fiúval, azt mondta, hogy "neki vannak fiú barátai" és mikor felhoztam neki azt, hogy ő is mennyit ftékenykedik, a válasza az volt, hogy akkor mostantól inkább nem fog. Ma is küldött egy képet a tegnapi bulijáról, ahol egy srác karjaiban van, habár most is hozzátette, hogy a srác meleg, viszont mégis hihetetlenül rosszul esik, hogy fordítva én soha nem csinálnék hasonlókat. Jogos ez az érzés, vagy inkább hagynom kéne és nem foglalkozni vele?

2022. szept. 30. 05:36
1 2
 11/17 anonim válasza:
22%

Édes istenem... Látszik hogy csak pasik válaszoltak.

Tényleg szakitanotok kellene de nem azért mert megcsalna!

Hanem mert betegesen féltékeny vagy, és nem bízol benne!

Szerinted miért kamuzta, hogy melegek a barátai? Nem, nem azért mert minddel összefekszik... Sokkal inkább mert valószínűleg tisztába van vele, hogy nem hinnél neki és előbb utóbb kizsarolnád, hogy távolodjon el a barátaitól.

A kiscsaj helyében már ott hagytalak volna, ezért a viselkedésért! Nem tette, szóval valószínűleg szeret.

De ezt a nárcisztikus vonást javaslom mielőbb vetkőzd le, mert hosszú távon egy normális nő sem viseli el!!! 26/N

2022. okt. 17. 06:08
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó. Szóval szerinted normális hogy mindig bulizni jár a csaj,a párja nélkül? A találkozás helyett is inkább elmegy máshova?!

.. igenis azért eleg zavaró lenne számomra is ha a párom csak lányokkal menne el,főleg úgy hogy még ölelgetné is őket.Lehet hogy ez valakinek még belefér..

Nem csak pasik válaszoltak.

28/N

2022. okt. 17. 09:42
 13/17 anonim válasza:
0%

12-es:

Egy 18 éves kamaszlány esetében? Igen teljesen normális dolog!

Ha lenne kb. 40 éves akkor talán elgondolkodnék.

De 18 évesen miért is kellene otthon üljön? A kérdező nyilván nem jár el vele, különben nem itt hisztizne. De ez az ő döntése, nem lehet miatta a lányt okolni! Simán mondhatná azt is, hogy oké menjünk bulizni együtt!

2022. okt. 18. 00:20
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

12-es vagyok.

Lehet mutogatni egymásra,de mi csak kívülről szemléljük a leírtak alapján a dolgokat.

Egy párt alkotnak,kompromisszumot kell kötni.

Lehet hogy 18 évesen ez a normális;a bulizás;de ne mondd nekem hogy ennyi idősen ha volt párod(akit szerettél) akkor ez volt a prioritási sorrend nálad. :D

2022. okt. 18. 06:29
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Azért fordított esetben, ha a srác járna el bulizni, és ő ölelgetne mindenfél "leszbi" csajt, akkor kiváncsi lennék hogy a párjánál az mennyire verné ki a biztosítékot. Sztm a nők 80-90%-a kibukna rajta, és nem ok nélkül.
2022. okt. 18. 06:39
 16/17 anonim ***** válasza:
Arra én is kíváncsi lennék, hogy fordítva mi lenne... A csaj állítólag féltékeny típus, de abba nem gondol bele, hogy ő mit csinál...
2022. okt. 18. 07:32
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

#11-es valami alternatív valóságban él ahol az emberek igazat mondanak, és a bulikon semmi olyan nem történik aminek nem szabadna.

😂 Annyira ismerem már ezt a dolgot is... amikor a csaj majd félrészegen megcsalja a pasit egy "meleg" barátjával akkor majd az lesz hogy "látod? Soha nem bíztál bennem itt az eredménye ezt érted el vele, tulajdonképpen ez a te hibád". 😂

2022. okt. 18. 08:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!