Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm nagyon sokat jár bulizni, és nagyon sok fiú ismerőse van. Jogos, hogy feltékenykedek?
"...habár sokszor kihangsúlyozza, hogy ezek a srácok melegek." - Őszinte leszek, én ennél a pontnál kitenném az életemből. Tök hihető, hogy csak melegekkel táncol, hiszen biztosan mindig megkérdezi, hogy "Te meleg vagy?", és ha igen a válasz, akkor mehet a tánc, meg felvehetik a őt a karjaikba...
Kérdező! Valószínüleg hülyére vesz téged. Én a helyedben kezdeményeznék egy szakítást és megnézném, hogy hogyan reagál rá.
Nem is lenne baratnom aki mindig bulizik.
Hulyere vesz teged.
Te sem gondolod komolyan, hogy ezek "meleg barátok". 😂 Orrba szájba dugják a nődet csak súgom halkan.
Nagyon gyorsan dobd ki ezt a qurvát mielőtt jobban sérülsz.
Én azt nem értem egyáltalán miért küld neked ilyen képeket? Főleg ha tudja, hogy rosszul esik neked.
Te küldenél neki olyan képeket, amin lányokkal ölelkezel?
Megsúgom: hogy berágjál rá, és ne neki kelljen szakítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!