Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért esnek a lányok hamarabb szerelembe amikor egy fiú márkásabb ruhát visel???
Figyelt kérdés
Ezt sosem értettem2022. szept. 25. 11:57
1/16 anonim válasza:
Ez butaság. Maximum a felszínes r@biket érdekli a márkás ruha.
2/16 anonim válasza:
Nem minden lány felszínes ribi.
Nekem például taszító, ha 100 méterről virít a nike logó.
4/16 anonim válasza:
"Nekem például taszító, ha 100 méterről virít a nike logó."
de azért kéne a pénze mi?
5/16 anonim válasza:
#5 Miért kéne? Ha akarnám, én is megengedhetném magamnak a nike cuccokat, de felesleges. Jelenlegi párom átlagos családból származik, és teljesen jól megvagyunk.
6/16 anonim válasza:
Fel se ismerem a márkás ruhákat...
7/16 anonim válasza:
Elárulok egy titkot: szerelmes csak és kizárólag személyiségbe lehet az ember. Az egy létező jelenség, hogy a pénzéhes csajok odaadják magukat egy-egy gazdagabb srácnak, de hidd el, szó sincs szerelemről.
8/16 anonim válasza:
Lehet igényesen öltözködni mindenféle drága márka nélkül.
9/16 anonim válasza:
""Nekem például taszító, ha 100 méterről virít a nike logó."
de azért kéne a pénze mi?"
Mármint kinek a pénze, a tinisrác apjáé? Mert kevés tinisrác van tele lóvéval....
10/16 anonim válasza:
Tipikus megállapítás olyan inceltől, aki lányt, nőt még csak az Ablak-Zsiráfban látott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!