Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez "baj" vagy nem?
Barátnőm 3 centivel magasabb nálam.
Szerintem ebből a mondatból már a kérdés lényegi része meg is lett válaszolva. ;-)
Őt nem izgatja, akkor is szeretne, ha 10 centivel alacsonyabb lennék. Nekem meg még tetszik is, hogy kicsivel magasabb.
Nekem egy alacsonyabb fiú tetszik. Jó 15 centivel alacsonyabb lehet nálam, de annyira vonz és kedvelem, hogy engem már az se zavar,hogy fölé magasodok. Inkább az zavar,hogy ő biztos nem néz rám úgy, ahogy én rá, biztos nem tetszenék neki én, ilyen magas lány....
Meghát, sokkal jobb érzés felnézni egy fiúra, mint inkább le, és szerintem a fiúkban is ez van, hogy magasabbak legyenek a párjuknál...emiatt alakult ki ez a gondolat, hogy " a nők a magas srácokat szeretik"
Ez nem így van. Nem minden esetben.
Én vagyok az élő példa rá.
Az más dolog,hogy a fiúkat ez mennyire zavarja,de amilyen felszínes a mai generáció....
Erre nem lehet válaszolni. Van olyan lány, akit zavarni fog, hogy alacsonyabb vagy, és van, akit nem zavarna. Van, akinél így nem lesz esélyed, de van, akinél igen. Sajnos erre nem lehet mást mondani.
De amúgy csak egy "lelkesítőként", nekem a párom kb. 6-7 centivel alacsonyabb nálam, vagy pontosan nem is tudom mennyivel (én vagyok a lány). Még súlyra is majdnem egy tízessel kevesebb, mint én. :D Ha kedvelsz valakit, akkor kedveled, csak a magasság miatt nem mondanák le valakiről. És még egy kis lelkesítőként, a barátomnak már több kapcsolata is volt előttem, és mindegyik lány magasabb volt nála. :D Szóval na, figyelj, nem maradsz egyedül te sem, ne aggódj. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!