Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szakítsak vagy mit tegyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítsak vagy mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

21 vagyok, párom 23 melegek vagyunk. 1 éve vagyunk együtt, utóbbi időben a legkisebb apróságokon is osszeveszunk. Valahol azt érzem hogy nem éltem ki magam eléggé, és mennem kell más fiukkal is ismerkedni, bulizni stb. de ezt mellette nyilván nem tudom megtenni, ezért úgy érzem lelancol. Viszont mikor nincs velem akkor hianyzik, és imadok vele időt tölteni, együtt lenni. Mit tanácsolnátok?

2022. szept. 15. 08:15
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Meg én mindig is olyan voltam hogy minden fiut megnéztem az utcán vagy szemeztem veluk, és ez meg mindig megvan… :( nem tudom miért
2022. szept. 15. 10:22
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

E szerint nem vagy igazán hűséges.

Akkor inkább szakíts.

2022. szept. 15. 10:50
 13/16 A kérdező kommentje:
Nem vagyok hűséges de megis szeretem..
2022. szept. 15. 10:52
 14/16 anonim ***** válasza:
56%

Azért nézel meg mindenkit kicsi cunci- mókuskám, mert még fiatalka vagy, és minden ember más.

Mindenkibe más fog meg. Van akinek a szeme, a lábikója, a gesztusai, a mozgása, és természetesen a numeró1, a formás izmos kis popsikája.

A strandon meg minden bizonnyal, a jól dudoródó fürdőnaci.

A zuhanyzóban meg nálam az a menő, akibek jó nagy, mélyre lógós herécskéje van.

2022. szept. 16. 22:53
 15/16 A kérdező kommentje:
Igeeen tényleg
2022. szept. 17. 08:54
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

"Nem vagyok hűséges de megis szeretem.."

Szakíts. Jobbat érdemel nálad, legyen még elég ideje jobbat keresni, mielőtt túl sok időt + energiát pazarol rád. Te meg szállhatsz ágról ágra, kötöttségek nélkül szabadon. Hiába írod, hogy szereted meg nem akarod elveszíteni és fogalmad sincs mit tegyél, nyugodtan engedd el. Hidd el, gyorsan túl fogsz lépni rajta. Aki így gondolkodik, 1-2 hét/hónap múlva már vissza se néz. El fogod felejteni pik-pakk.

"Szerintem az embernek ki kell élnie magát fiatal korában, mert ha akkor nem teszi meg akkor majd 40-50 évesen fogja ami azért elég gaz."

Szerintem meg az gáz, ha valaki ilyen ösztönlény szintjén gondolkodik.

2022. szept. 18. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!