Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csókolozás sztorik?
Sziasztok!
Nektek milyen volt az első csókotok? Vagy milyen volt a "tökéletes" csók?
Az első csókom életem első randiján történt a jelenlegi barátommal. Már a randi végén voltunk, volt már ölelés, puszi, kézen fogva mentünk, stb, de nem igazán volt alkalmas pillanat a csókra, pedig szerettük volna. Aztán egy kicsit kihaltabb utcán sétáltunk, és már épp mentunk vissza a kocsihoz, mert mennie kellett. És akkor odafordultam hozzá, hogy mehetunk, csak valamit még nem kaptam. Erre ő odahajolt, és adott egy puszit a számra, majd én is az övére. Igazából innentől elég homáloysak a történések, mindenesetre előszór úgy lesokkolt, hogy a lefagytam éd a szemem is nyitva maradt :D aztán nagyon jó volt egyébként, puha, nyálas, kicsit furcs érzés, de nagyon jó :D
Tökéletes csók nem tudom mit takar, nekem eddig mind tökéletes volt :)
#1 Nem ilyenre gondoltam, de azért köszi a választ :)
#2 Neked is köszi a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!