Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok ilyen érzékeny? Nem szeretném, ha ezek a dolgok rosszul esnének. Velem van a baj vagy jogosan érzem magam rosszul?
Figyelt kérdés
Tegnap este eléggé stresszes voltam, mert ma sok mindent el kellett intéznem, ezért hogy picit kikapcsoljam az agyam és megnyugodjak, megkértem a barátomat, hogy játszon velem egy kicsit (30-40 percre gondoltam) miután elkészültem mindennel másnapra (kb 1-1,5 óra múlva). Ő azt mondta sajnálja de már a barátaival játszik, szóval velem most nem fog jönni. Én vagyok túl érzékeny vagy azért van realitása annak, hogy ez rosszul esett? Szerettem volna, ha picit törődik velem és megnyugtat, hiszen ő is tudta, hogy ma nehéz napom lesz, de aznap este már nem is írt, csak akkor beszéltünk, mikor írtam, hogy lefekszem aludni.2022. szept. 6. 20:39
1/2 anonim válasza:
Sajnálom, valószínű ő végig sem gondolta, hogy ezzel megbánt. De mond el neki, hogy szükséged lett volna rá, és nem esett jól, hogy lerázott. Szerintem legközelebb már figyelni fog rá.
2/2 anonim válasza:
Nem mindig könnyű megtalálni az egyensúlyt egy párkapcsolatban. Van amikor sajnos nem sikerül.Szerintem nem voltál túl érzékeny. Csak most nem tudtatok összhangot alkotni.
29/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!