Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért vagyok ilyen érzékeny?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok ilyen érzékeny? Nem szeretném, ha ezek a dolgok rosszul esnének. Velem van a baj vagy jogosan érzem magam rosszul?

Figyelt kérdés
Tegnap este eléggé stresszes voltam, mert ma sok mindent el kellett intéznem, ezért hogy picit kikapcsoljam az agyam és megnyugodjak, megkértem a barátomat, hogy játszon velem egy kicsit (30-40 percre gondoltam) miután elkészültem mindennel másnapra (kb 1-1,5 óra múlva). Ő azt mondta sajnálja de már a barátaival játszik, szóval velem most nem fog jönni. Én vagyok túl érzékeny vagy azért van realitása annak, hogy ez rosszul esett? Szerettem volna, ha picit törődik velem és megnyugtat, hiszen ő is tudta, hogy ma nehéz napom lesz, de aznap este már nem is írt, csak akkor beszéltünk, mikor írtam, hogy lefekszem aludni.
2022. szept. 6. 20:39
 1/2 anonim válasza:
100%
Sajnálom, valószínű ő végig sem gondolta, hogy ezzel megbánt. De mond el neki, hogy szükséged lett volna rá, és nem esett jól, hogy lerázott. Szerintem legközelebb már figyelni fog rá.
2022. szept. 6. 22:58
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem mindig könnyű megtalálni az egyensúlyt egy párkapcsolatban. Van amikor sajnos nem sikerül.Szerintem nem voltál túl érzékeny. Csak most nem tudtatok összhangot alkotni.

29/F

2022. szept. 7. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!