Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek ki hibazott?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ki hibazott?

Figyelt kérdés

Van egy srac, lassan egy eve beszelunk. Mindketten szeretjuk egymast, de nagyon hullamzo ez az egesz. Hol o nem vagyik kapcsolatra, hol nekem alakul valaki, de mindig visszatalalunk egymashoz. Ez most is igy tortent, visszatalaltunk

egymashoz. A srac tokre kozvetlen volt, de azt hittem ez megint csak barati dolog, hiszen mar ertettem felre ilyen jeleket es mondta, hogy nem akar kapcsolatot. De most akart, es mivel ezt szavakkal nem

adta a tudatomra igy en penteken elmentem bulizni es tortent egy ket dolog egy masik sraccal. Azert tortent, mert elakartam felejteni ujra ezt a legelso sracot, hogy normalis baratok lehessunk, de ez neki olyan rosszul esett, hogy meg akarja a kapcsolatot teljesen szakitani velem. Szerintetek melyikunk a hibas? Hibaztassam magam?

19/l

2022. aug. 28. 20:14
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Éretlenek vagytok. Ne erőltessétek, ami nem megy. Vágytok kapcsolatra, jó haverok vagytok, de más nincs. Ennyi.
2022. aug. 28. 20:20
 2/8 anonim ***** válasza:
81%

Tökéletes kezdet egy se veled se nélküled kapcsolathoz. Borzalom lesz az egész... Jobban is teszi ha lelép a csávó. Te meg legalább tovább kefélhetsz bulikban.

29/F

2022. aug. 28. 20:32
 3/8 anonim válasza:
100%
Senki sem hibázott, mindketten szinglik vagytok, azt csináltok amit akartok. Ha meg akarod próbálni a kapcsolatot a sráccal, üljetek le valahol és beszélgessetek el komolyan róla. Gondolom te is unod már hogy nem tudod hol álltok
2022. aug. 28. 21:10
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagytok együtt, nincs elszámolni valótok a másikkal szemben. Mindenki azt csinál, amit akar. Abban vagytok hibásak mindketten, hogy éretlenek vagytok, nem tudtok kommunikálni és egymás agyát húzzátok 1 éve. Ennek mi értelme van? Ha szeretnétek egymást, már rég együtt lennétek. Ne álltassátok már magatokat.
2022. aug. 28. 21:25
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Senki sem hibázott. Ha neki ez rosszul esett, akkor sajnáljuk, de ő nem akart összejönni veled, szóval ezek után ne mondjon semmit.
2022. aug. 29. 00:29
 6/8 NTBS ***** válasza:
83%
Senki nem hibázott.
2022. aug. 31. 15:36
 7/8 anonim válasza:
Lépj tovább, lesz még elég pasif. Olyan is akire ráunsz hamar. :) Azt meg úgyis tudni fogod, ha jön egy igazi
2022. szept. 8. 09:00
 8/8 A kérdező kommentje:
osszejottunk azota😍🙈
2022. szept. 11. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!