Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 éves fiú és 14 éves lány kapcsolatáról mit gondoltok?
Figyelt kérdés
2022. júl. 21. 11:19
21/35 anonim válasza:
Egyik gyerek másik felnött.. egészségtelen.
22/35 anonim válasza:
"14 év a beleegyezési korhatár, szóval rendben van"
Tehát, ha 11 lenne, az is rendben lenne? Ok-ok, ne hasonlítgassunk egy 14 évest egy 11 évessel, de akkor is, egy törvényre alapozod a véleményed? Na ne már. Lehet rágalmazni, de bizonyíték nélkül a gyilkos sem kerül börtönbe, nekem ez az elvem, ha valaki nem tudja normálisan, észérvekkel megindokolni a véleményét, az csak egy mondat lesz, semmi más.
23/35 anonim válasza:
Pont ennyi idős vagyok, a korosztályomtól sosem kaptam meg azt a szeretetet, amit szerettem volna és sajnos 17 évesen 11-12 éves lányoktól akartam volna "elvárni" azokat a dolgokat, amiket normális 17 éves a korosztályától várt volna el. De pont emiatt, mivel alapból tudtam, hogy ez nem normális(és pont emiatt nem is léptem irányukba semmit), elkezdtem olvasgatni és meglepő eredményekre bukkantam rá, majd később ki is gyógyítottam magam azzal, hogy nem a szívemre kezdtem el végleg hallgatni, hanem az eszemre. Rájöttem, hogy aki a szívére hallgat az soha nem lehet igazán boldog, mert aki a szívére hallgat annak rosszul fog esni, ha valamit nem kaphat meg, de aki az eszére hallgat, az a vágyait, az érzelmeit helyen fogja tudni kezelni. Az eszem nagyon jól tudta és tudja még most is, hogy a 12, de még a 14 éves is csak egy gyerek, mert nem az alap személyiség számít, egy 5 éves is lehet értelmes, okos, attól még csak egy kisgyerek ugyebár és ez a 14 éveseknél sincs máskép, hiába lehet szexuálisan érett már, hiába lehet értelmes, hiába lehet olyan, amilyet az egyik válaszoló is írt, csak egy gyerek. Aki kihasznál másokat és nem egy "naiv kihasználható kislány" azt az élet már eleve kihasználta, csak más téren, másmilyen értelemben, attól még csak egy sérült gyerek marad. Hiába tudom magamról, hogy nem használnék ki egy ilyen fiatal lányt(mert nem, a szexel, mindenre tudnék várni, ha kell, én mondanám, hogy várjunk még vele), de az eszem a helyén van és hiába lenne érzelmem egy 14 éves után, úgyis a helyén tudnám kezelni a dolgokat. Örülnék, ha több ember gondolkozna így, mint én, de nem tudom, nem várhatom el senkitől sem, hogy úgy gondolkozzon, mint én, úgyhogy ha legbelül nem is helyeslem, az eszem tudja, hogy semmi értelme tiltani, abban reménykednék inkább, hogy senki nem használ ki senkit.
24/35 anonim válasza:
Hat év korkülönbség nem sok ...amikor a csaj lesz huszonéves. De ez most nagyon gáz.
25/35 anonim válasza:
Ismertem olyat, akinél működött és olyat is, akinél nagy balhé lett egy hasonló korkülönbségből. Azt tanácsolnám, hogy inkább keress mást (függetlenül attól, hogy te vagy a fiú, vagy a lány), mert az elején talán még menne, de nem szoktak hosszú életű dolgok lenni ezek.
26/35 anonim válasza:
#22-as vagyok, lepontozhattok, de a törvény valójában csak egy jogi fogalom, nem létezik, bárki kitalálhatná, nem egy kőbe vésett dolog, úgyhogy ne abból induljunk már ki jézusom.
28/35 anonim válasza:
Haver.. 20 éves korban vannak a legfullosabb egyetemista lányok/nők, szerintem inkább a saját korosztályoddal kezdj, 14 évesen ő még jóformán egy kislány. Majd 4-5 év múlva visszatérhetsz erre a dologra, ha nagyon szeretnéd. 20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!