Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 éves fiú és 14 éves lány kapcsolatáról mit gondoltok?
Figyelt kérdés
2022. júl. 21. 11:19
13/35 NTBS válasza:
Az ő dolguk. Csak egyik fél se sérüljön.
14/35 anonim válasza:
Nekem 22 éves koromban volt egy 14 éves lány ismerősöm, akivel ha találkoztam, éreztem hogy tetszettem neki. Szép szőke göndör haja volt. Cicije is volt már. Ezen kívül eléggé intelligens is volt. Mégis úgy döntöttem, hogy inkább nem jövök össze vele, mert szexualitás szempontjából hatalmas lett volna a tapasztalati különbség és számomra a szexualitás nagyon fontos része egy kapcsolatnak. Nekem akkorra már volt 3 kapcsolatom és nem akartam szűz lánnyal összejönni, mert ők még nagyon gátlásosak szexuális téren és pedig nem szeretnék éveket várni, mire neki is kedve lesz hozzá. Egyszerűen azt éreztem, hogy még nincs neki szexuális kisugárzása, ami pl. egy 16-18 éves lány esetében már ott van. Szerintem a 16 év alatti lányoknak 16 év alatti pasi való főleg.
15/35 anonim válasza:
Mit akarna egy 20 éves egy gyerektől? De komolyan. A vele egykorú lány is ugyanolyan jól, fiatalosan tud kinézni, de már csak azért sem értem, hogy egy egyébként felnőtt minek lenne kapcsolatban olyannal akit még el kell kérni szülőktől jó esetben akármi a program, beüt a jó hangulatingadozás...:D kihagynám
én 22 éves srác vagyok de még a 18 éves lányt is meggondolnám
17/35 anonim válasza:
14 év a beleegyezési korhatár, szóval rendben van
18/35 anonim válasza:
Engem csak az érdekelne, hogy miért egy 14 éves lányra akar rámenni egy 20 éves srác. Ennyire sikertelen? Ennyire gyerekes? Egy értelmes, önbizalmas srác nem csinál ilyet.
19/35 anonim válasza:
20/35 anonim válasza:
Semmit.
Ismertem ilyet. Ne higgyétek, hogy a 14 éves "kis" lányok mind naív angyalkák, akiket csak kihasználni lehet. Sőt... Abban a kapcsolatban inkább a fiú volt az, aki a rövidebbet húzta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!