Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tiltott le?
Figyelt kérdés
Volt egy nagy szerelmem, akivel szakítottam, mert kevés ideje volt rám. Megbeszéltük, hogy nem haraggal válunk el egymástól. El is fogadta. Tegnap viszont szomorúan tapasztaltam, hogy letiltott (face, insta). Szerintetek mi lehet az oka?2022. júl. 20. 00:40
1/7 anonim válasza:
hogy el tudjon felejteni, ne lásson semmilyen infot rólad
2/7 anonim válasza:
Ugyanez volt barátnőmmel, szakítottunk és megbeszéltük, hogy nem haraggal, kölcsönösen megegyezve, hogy nem lesz jó, ezért le se tiltjuk egymást, kereshetjük egymást stb. Viszont alapvetően az ő ötlete volt a szakítás és én se gondoltam hogy meg fog viselni, ezért 1 hónap után már annyira padlón voltam attól is, hogy láttam, hogy elérhető, bár le nem tiltottam de töröltem mindenhonnan, ne is lássam, ne is emlékeztessen rá semmi. Sajnos ennyire nem volt egyszerű, sok másról is eszembe jutott, amit nem tüntethettem el, de már azóta megvagyok. Szóval, igen egy szó, mint száz, alá tudom támasztani, amit az első is írt, bár nem ismerem a te sztorid, nekem ez több éves kapcsolat volt, aminek vége lett.
3/7 anonim válasza:
Annyira szerintem nem volt baráti az a szakítás...
Baromira meg akart szabadulni tőled, az biztos.
Hülyeség, amit írtok, hogy azért tiltotta le, hogy ne fájjon. Mi fájna? Nem volt ideje rá, azért szakítottak. Ilyen nincs, ez rossz duma. Nem láttam még olyan élő embert, aki ne szakított volna időt arra, akiért odavan, akár a tanulás vagy bármi más kárára is, ilyen nincs. Ennek az illetőnek nem kellesz és azt akarja, hogy tűnj el az életéből.
4/7 anonim válasza:
Kedves 3-as. Tudod, ha valakiért odavagy és szakítotok az fáj. Lehet te könnyen túl teszed magad rajta, lehet érzelmileg olyan helyzetben vagy, hogy nem visel meg, nem ez az átlagos. Az meg, hogy neked az egyetlen indoknak az jut az eszedbe, hogy nem jut idő a másikra, arra enged következtetni, hogy sose volt komoly kapcsolatod. Ne rontsd itt a levegőt.
5/7 anonim válasza:
Az, hogy letiltott nem biztos, hogy haragból volt.
Én se haragszom az exemre mégis le van tiltva. Megköszöntem neki a sok emléket majd megmondtam, hogy nem szeretném vele tartani a kapcsolatot.
Akik szakítás után barátok tudnak maradni vagy sosem voltak szerelmesek vagy még azok.
6/7 anonim válasza:
Egyszerűbb ha nem lát és akkor el tud felejteni. Ha együtt voltatok, akkoe gondolom chat, bejegyzés, mindenben téged hoz fel elsőnek. Így nehéz lenne túllépni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!