Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Az gáz dolognak számít, ha 16...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gáz dolognak számít, ha 16 évesen még egy párkapcsolatom sem volt?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok, és még sosem volt egyetlen egy párkapcsolatom sem. Nem igazán érdekelt eddig a téma, és nem azért kérdezem, hogy ha most itt valaki azt mondja, hogy igen ez nagyon gáz, akkor rögtön nekifogok keresni egy fiúbarátot, csak szimplán érdekel, hogy ez mennyire normális

2022. júl. 19. 09:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

10-es

Kiforgatod a szavaimat, mert én nem ezt mondtam!

"de szerintem sincs azzal semmi baj, ha valakinek nem alakul ki komolyabb kapcsolat 16 évesen"

2022. júl. 21. 09:58
 12/17 anonim ***** válasza:

11: "de szerintem sincs azzal semmi baj, ha valakinek nem alakul ki komolyabb kapcsolat 16 évesen"

Ezzel egyetértek!

2022. júl. 21. 10:08
 13/17 anonim ***** válasza:
48%
Az a baj, hogy a kérdező azt érzi gáz dolognak, hogy neki még nem volt párkapcsolata kiskorúként. :(
2022. júl. 21. 10:14
 14/17 franciasrac ***** válasza:
73%
16 is vagyok, nekem se volt, és szerintem egyáltalán nem gáz, az életünk alig egy ötöde telt el
2022. júl. 21. 10:14
 15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, mostmár jobban érzem magam. Csak sajnos minden ismerősömtől megkapom azt a kérdést, hogy van-e pasim és nagyon nem értem, hogy ez egyáltalán milyen kérdés, mármint egyáltalán mi közük van hozzá, aztán ha megmondom, hogy nincs, akkor megy a csodálkozás, hogy hát, hogy hogy nincs, amikor nem is vagyok csúf lány. Aztán ha meg azt mondanám, hogy van, akkor meg meg lennék bélyegezve, hogy egy k@rva vagyok. Olyanra is volt már példa, hogy anyukám ismerőse azzal dicsekedett, hogy az ő 15 éves lányának milyen aranyos pasija van, meg hogy milyen büszke rá. Komolyan ezzel kéne büszkévé tennem anyukámat, hogy 16 évesen pasim van? Mert szerintem rohadtul nem, és köszönöm, hogy mostmár látom, egyáltalán nincs baj ezzel.
2022. júl. 21. 10:36
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

15 kérdező

Így van. Nem kell ezen parázni. A lényeg, hogy ne másnak akarj megfelelni. Ha 14 éves korodban már elég érettnek tartod magad egy kapcsolathoz, hajrá. Ha 17 évesen még nem akarsz barátot/barátnőt, azzal sincs semmi baj. Mindenkinek máskor jön el az idő. A saját életedet éld, ne másnak próbálj megfelelni. Magadnak legyen jó.

2022. júl. 21. 20:28
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem tudom ez mennyire nyugtató számodra. De én 18 vagyok/L nekem sem volt még senki,és semmi. Sokan kérdezik hogy volt már vagy van? Mar annyira idegesít hogy állandóan ezt kérdezik. Nem,nincs és nem is érdekel majd lesz én nem akarok senkire nyomulni,aki meg tetszik az meg észre sem vesz csak néha odapillant.
2022. júl. 23. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!