Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Le akarok feküdni a barátnőmmel, hogyan tegyem?
2
Csináld meg te is, hátha te szerencsével jársz
Én ezt úgy szoktam megoldani, hogy megbeszéljük. Te úgy érzed... És ő??
Vagy mi is a helyzet?? Szüzek vagytok vagy nem??
Nálam komolyabb beszélgetéseket is meg kell ejteni, mert vannak bizonyos fétiseim is. Szóval ha úgy vagyok egy lánnyal, akkor ezeket átbeszéljük. Persze utána még lehet jegelni a témát, majd ha úgy gondoljuk vissza térünk rá és bele is megyünk a dolgokba.
Számomra fontos, hogy mind a 2 fél akarja a dolgot és fétisem terén is, hogy ő is mennyire nyitott, mi az ami bele fér, mi az ami nem. Persze én is rugalmasan állok a dolgokhoz. De mindent meg lehet beszélni. Amúgy is kell a kommunikáció. Meg lehet sok pasit sért, de nem árt közben is "beszélgetni" picit, hogy mi az ami jó a másiknak, mi az ami nem. Ez nem azt jelenti, hogy 2 percenként kérdezgetni, de kell a kommunikáció. Bár ezt is jó előtte tisztázni, hogy míg nem éreztetek rá egymásra, ha bármi van szóljon vagy te is merj szólni. Ez a legtisztább és akkor nem kell annyit se beszélni közben, hanem tudtok jobban figyelni a másikra.
F
Hívd át, főzzetek vacsit, film.
Kezdetnek petting.
Legközelebb ugyanez és rákérdezel készen áll e, szeretne e
Beszéltetek már erről? Volt már petting? Nehéz úgy tanácsolni, hogy fogalmunk sincs, hogy hogy álltok.:/
Egyébként mindig a kommunikáció az első, meg kell ezt is beszélnetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!