Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mik a leggyakoribb jelek a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik a leggyakoribb jelek a megcsalásra?

Figyelt kérdés

A 16 és 19 év közti korosztály esetében kérdezem ezt.

Mik a leggyakoribb jelei annak, ha valaki titokban megcsalta a párját?

18L

2022. júl. 13. 19:32
 1/6 anonim ***** válasza:
68%

Nem ír annyit,nem mondja/irja hogy szeret teged,altalaban kevesebb az oylan tett mint pl az ölelés,csók amit ő kezdeményez,vagy éppen szex. Ha éppen csalja akkor előfordulhat túlságos telefon nyomkodás.

Ilyesmik biztos vannak,de vigyázni kell mert valaki jól titkolja!!!

2022. júl. 13. 19:39
 2/6 Lazy Lover ***** válasza:
77%
Nem csókol meg nem szexeltek csak ritkán
2022. júl. 13. 19:57
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Én csak 17 és 19 év közt tudnék válaszolni, de az nem volt kérdés.
2022. júl. 13. 21:51
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk az volt, amikor engem megcsalt a barátnőm, hogy elkezdte a hibáimat ecsetelni egyfolytában, amiket azelőtt nem, vagy csak ritkán említett meg.
2022. júl. 15. 22:14
 5/6 anonim ***** válasza:
p.nciszagu a f.sza
2022. aug. 1. 16:17
 6/6 anonim válasza:

10 éves lesz a sztori. Állandóan dugdosta a telefonját előlem, holott soha nem nézegettem. Mindig zavart volt, onnan tudtam hogy titkol valamit. Egyszer kérdeztem rá, de akkor ordítozott velem hogy mit szabom meg neki hogy mit csináljon. Egyszer nem írt vissza egy hétig. Ott gyanús volt már, rákérdeztem hogy mi a helyzet, elmondhatja. Másnap bevallotta hogy félrelépett. Én marha visszafogadtam...kis idő múlva újra megtette, méghozzá több palival is. Ilyen esetben soha ne fogadjátok vissza a vétkest!

28/F

2023. jan. 12. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!