Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiknek van (vagy volt) párkapcsolata, azok hogyan ismerkedtek meg?
Figyelt kérdés
Írjatok le annyi részletet, amennyit csak szeretnétek, hátha tudom valaha hasznosítani a tapasztalatokat.2022. jún. 28. 10:02
1/18 anonim válasza:
Mi itt gyakorin 3 éve. Első kisbabánkat várjuk.
3/18 anonim válasza:
Sok mindenkivel beszélgettem ezen az oldalon, de egyikkel sem lett párkapcsolat a távolság miatt. Fura látni, hogy másoknak összejött.
Egyébként mi neten ismerkedtünk meg egy fura nevű társkeresőn.
Egyébként 15 voltam a társkeresőn szóval utólag is tudta meg a koromat is. Igaz 4 hónapot beszélgettünk neten tali előtt, de olyan jó volt vele lenni. Mintha ismertem volna.
4/18 anonim válasza:
Többnyire baráti közösségekben találkoztam a volt barátnőimmel. (5 kapcsolat) Egyszerűen csak szimpatikusak voltunk egymásnak, elkezdtünk beszélgetni és előbb-utóbb már a közösségen kívül is találkoztunk ketten és egyszer csak megcsókoltam őket, aztán attól kezdve jártunk.
5/18 anonim válasza:
Rám írt Facebookon. Egy éve együtt élünk és már 2 éve tart a dolog.
6/18 anonim válasza:
Hát mi tinderen, viszont már 2 éve együtt vagyunk és együtt is élünk.
De ennek ellenére én nem ajánlom a tindert, sok az idióta és veszélyes helyzetbe is keveredhet az ember.
8/18 anonim válasza:
Én az előttem szólókkal ellentétben,a régi jó hagyományos módon,vagyis személyesen ismerkedtünk meg.
9/18 anonim válasza:
Nekem a kollégium nagyon bejött ilyen célra
10/18 anonim válasza:
A suliban ismertem meg osztálybantárs bolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!