Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért akar velem több lány...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar velem több lány leállni amióta van barátnőm?

Figyelt kérdés
Amióta van barátnőm azóta mindig az megy, hogyha elmegyek valahova bulizni vagy fesztiválozni. Vagy egyáltalán ki az utcára huzamosabb ideig egy nagyobb városban, akkor mindig oda jönnek beszélgetni vagy mindig rámenősek. Ezelőtt ritka volt az, inkább csak megnéztek, rám mosolyogtak, táncoltak nekem. Most pedig olyan szép lányok és nők akarnak felszedni akik közül régen 1-2 olyan volt aki beakart próbálkozni. De azért akkor sem így mint most. Nem értem, hogy akkor amikor pont szerettem volna azt, hogy szóba álljanak velem. Miért nem volt negyede ennyi esélyem se?

2022. jún. 20. 14:04
 1/4 anonim ***** válasza:
99%
Ha már korábban is nézegettek, akkor valószínűleg helyes voltál már akkor is. Ami változhatott, az az, hogy mióta van barátnőd, magabiztosabb lettél, és ez a kisugárzásodon is meglátszik.
2022. jún. 20. 14:14
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nonverbális jelek. Látják, hogy boldog vagy, amit te nem veszel észre magadon, de ők igen.

Egyébként velem is pont ez van.:)

2022. jún. 20. 16:12
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nőként is ugyanez van, ha van párom 10x annyi pasi nyomulna.
2022. jún. 21. 22:47
 4/4 anonim ***** válasza:
50%

Lányok, van barátnőm, lehet nyomulni! ;)

(Oké, nincs partnerem, csak kiprómálom a fenti elméletet.)

2022. jún. 21. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!