Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, volt már nálatok erősebb barátnőtök?
Volt már igen
Engem nem zavart meg őt se zavarta
Ez hülyeség, ilyen nincs.
130 kg vagyok a férjem 75. úgy lenyom mint a szart.
Gyerekkoromtól fogva tanultam harcművészeteket és küzdősportokat, engem nőként kicsit mindig zavart, ha olyan fiú udvarolt, akit sejtésre össze tudtam volna hajtogatni...
Mindig olyanokkal jártam, akik nálam technikásabbak vagy fizikailag erősebbek voltak, mert a képességeim ellenére, legalább a párom mellett szeretném magam "gyönge nőnek" érezni. Tudom, hülyén hangzik, de így van :)
Az egyik edzőmmel jó pár éve egymásba szerettünk, azóta is együtt vagyunk, úgyhogy szerencsére ez a dolog nem jelent problémát :)
#kedves 7-es: 4-es válaszoló vagyok:
1. ha egy állításod szerint tök cingár fickó lenyom a 130 kilód ellenére, az nem neki dicsőség, hanem neked égés, és a kérdés nem az volt, hogy szerinted ilyesmi létezik-e, hanem az, hogy kit zavar, ha egy nő az erősebb fél a kapcsolatban
2. én nem vagyok ostoba, akivel kipróbáltam, azt le is nyomtam, veled ellentétben én nem a levegőbe beszélek - na, az ostoba dolog, ezen tán el kéne gondolkodnod ;)
3. én nem pontoztalak le - egészen eddig :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!