Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha nem csókolóztam 16 évesen?
Nem gáz.A csodálatos generációnk tagjai esetleg megszólhatnak érte de ne vedd magadra csak azért mert vki 12 évesen csókolozott eloszor nem kell kovetned a peldajat.En elsiettem es rossz is volt,inkabb varj aztan mikor lesz alkalom,kivanod meg minden akkor majd megtortenik;)ne emeszd magad egy ilyen hulyeseg miatt
16/L
Nem tudom ki mondogatja neked hogy milyen szép vagy, és csókolóznod kéne már de elég nyalizós kamubarátnak tűnik ez alapján. Szerintem egyáltalán nem gáz és nem kell ezt elsietni. Sőt megnyugtatlak, ez csak most tűnik ilyen nagy számnak. Majd rájöttök hogy ezen pont nem múlik semmi, és nem késtek le semmiről.
Egyébként meg ne mondogasd, mondd hogy ez magánügy vagy ha el akarod mondani nekik akkor gyere azzal hogy várni akarsz amíg szerelmes nem leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!