Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha nem csókolóztam 16 évesen?
❤️ A minap egy (16L) lánnyal beszéltem, CSÓK előtt - és azt mondta, hogy már nagyon akarja - és most rá fog térni a dologra !
- Hogy majd rá veszi az egyik barátját, aki már nagyon az ágyba akarta vinni a lányt o.O
- A LÁNY végül megkapta első csókját a sráctól ! Majd a 6. perctől elkezdet harapni a srác ! A lánynak ez nem tetszett és abba akarta hagyni. Ez meg a srácnak nem tetszett. A srác erőszakoskodott, meg akarta ütni - a lány kivédte és összekarmolta o_O
💔 ...és ennyi a sztory...
❌ ÉLETE ELSŐ CSÓKJÁT ELB****A :)
❌ MERT elsiettette :D
Én is 16 éves vagyok, nem vagyok csúnya, de sosem volt olyan alkalmam olyan közel kapcsolatban lenni egy lánnyal hogy csókolózzunk és hát azt mondanám csak türelmesnek kell lenni :)
16 évesen még fiatalok vagyunk tudod, az életünk legnagyobb része van még hátra, ezért nem kell sietni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!