Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Tegnap nagyon beégtem a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap nagyon beégtem a páromnál. Együttlét közben pukizott "az" és ő kinevetett. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Utánna kb 2 perc múlva abba is hagytuk. Lehet azt hitte hogy rendes puki volt? Annyira zavarban voltam, lehet hogy most emiatt már nem annyira vonzódik hozzám.
2022. jún. 11. 09:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Ki az az "az"?
2022. jún. 11. 09:28
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

"az" gondolom a puncija, csak képtelen volt leírni

ha ezt a srác nem tudja helyén kezelni, hogy egy ilyen természetes dolog történik, akkor Wow-ozzon tovább...

2022. jún. 11. 09:45
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
A párod a gáz, ha nincs tisztában vele, hogy ez természetes és előfordul. Ez rohadt gyerekes.
2022. jún. 11. 09:54
 4/14 anonim ***** válasza:
71%
Gyerel ne szexeljen. Hány évesek vagytok, 5?
2022. jún. 11. 09:55
 5/14 anonim ***** válasza:
90%
Az rettentő komoly szerelem lehet, ahol egy ilyen dolog különösebben gondod okoz. Oké, megtörtént, ez ellen még tenni se tudsz, ami levegő oda bekerül, annak valahogy ki is kell jönnie. Nem kell tenned semmit, nem veled van a baj, ha a barátod nem áll azon a szinten szellemileg, hogy ezt felfogja
2022. jún. 11. 10:32
 6/14 anonim válasza:
76%
Az=gyilkos bohóc 😂✌
2022. jún. 11. 10:45
 7/14 anonim ***** válasza:
29%

Tévedsz, körülbelül azonos szinten vannak, hiszen ő választotta ezt a srácot.

Semmilyen ember nem választ olyat, aki nem jön be neki. Az ember viselkedése pedig árulkodó, meg lehet jósolni, hogy ki milyen lesz a szexben. Lehet látni, hogy valaki bunkóbb, vagy emocionálisabb alkat.

Persze ha a lányka körülbelül 85-ös IQ-val rendelkezik, és csak külső alapján választ, akkor elfogadható, hogy fogalma sincs arról, kivel állt össze.

2022. jún. 11. 12:40
 8/14 anonim ***** válasza:
87%
#6 Azért a lány sem lehet olyan érett, ha a punciára úgy utal, hogy "az". Kb egy szinten lehetnek
2022. jún. 11. 14:16
 9/14 A kérdező kommentje:
Féltem hogy a gyakori kitilt.
2022. jún. 11. 15:21
 10/14 anonim ***** válasza:
47%
8as, de te se, aki nem tudja a magyar ragozást...
2022. jún. 11. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!