Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ez az álom? Budapes...

Mit jelent ez az álom? Budapesten voltam és megkérdeztem valakit, hogy hol van a Lánchíd, ő pedig kinevetett és azt mondta, hogy van nálam okostelefon, miért nem keresem meg magamnak azon, hogy hol van.

Figyelt kérdés

2020. nov. 2. 10:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
58%
Semmit nem jelent.
2020. nov. 2. 11:29
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Másoktól vársz segítséget a saját problémáid megoldására.
2020. nov. 2. 12:37
 3/11 A kérdező kommentje:
#2. Köszi! Erre gondoltam én is, csak kellett egy kis megerősítés... Ahogyan az álom is mutatta... ;) :)
2020. nov. 3. 10:01
 4/11 anonim ***** válasza:
28%
Az álmod a saját gondolataidból áll össze. Tehát nem mutat meg semmit, nem üzen semmit, nincs jelentése, csak amit te is tudsz magadtól. Ehhez csak egy kicsit kell tudatosan gondolkodni.
2020. nov. 3. 16:00
 5/11 A kérdező kommentje:
#4. Nem fogsz meggyőzni a hitedről, feleslegesen erőlködsz. Ezt a kérdésemet viszont ne offold szét.
2020. nov. 3. 16:04
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
Ez nem hit, hanem tény. De hát te is tudod. Magad mondtad az első válaszodban. Igen, mutatta az álom, hogy másoktól várod a segítséget, de ezt nem az univerzum, vagy a szellemek üzenték, hanem a saját agyadból jöttek elő a szokásos félelmeid/gondolataid.
2020. nov. 3. 16:38
 7/11 A kérdező kommentje:

Többféle álom van.

Több éve vezetek álomnaplót, egy álom hatására.

Az álomnapló alapján látom, hogy melyik álom mit jelentett.

Vannak jós álmok is.

Amikor a tőlem többszáz km-re lakó rokonommal kapcsolatban megálmodok valamit, ami teljesen egyszeri - és rákérdeztek, hogy úgy volt-e, a válasz pedig igen, akkor számomra nem kétséges, hogy ez egy olyan dolog, ami a materializmus felett áll.

Rengeteg dolgot megálmodtam már, akár a távol élő barátaimmal vagy rokonaimmal kapcsolatban is, de néha világi eseményekre vonatkozóan is.

Számomra nem probléma, hogy te a saját életedből kiiktatod a spiritualitást.

Meggyőzni nem fogsz, mivel évek tapasztalata áll rendelkezésemre a saját intuíciómmal kapcsolatban.

2020. nov. 3. 17:03
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
Köszi, hogy ezt leírtad. Nem is akartalak meggyőzni, és tisztában vagyok vele, hogy nem is tudnálak. A hit nagy úr.
2020. nov. 3. 17:19
 9/11 A kérdező kommentje:
Szívesen. Rokonaim betegsége, halála nem hit kérdése.
2020. nov. 3. 18:02
 10/11 anonim ***** válasza:
Igen, csak sajnos azok nem azért történtek, mert te megálmodtad. :(
2020. nov. 4. 08:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!