Mit jelent ez az álom? Budapesten voltam és megkérdeztem valakit, hogy hol van a Lánchíd, ő pedig kinevetett és azt mondta, hogy van nálam okostelefon, miért nem keresem meg magamnak azon, hogy hol van.
Figyelt kérdés
2020. nov. 2. 10:49
2/11 anonim válasza:
Másoktól vársz segítséget a saját problémáid megoldására.
3/11 A kérdező kommentje:
#2. Köszi! Erre gondoltam én is, csak kellett egy kis megerősítés... Ahogyan az álom is mutatta... ;) :)
2020. nov. 3. 10:01
4/11 anonim válasza:
Az álmod a saját gondolataidból áll össze. Tehát nem mutat meg semmit, nem üzen semmit, nincs jelentése, csak amit te is tudsz magadtól. Ehhez csak egy kicsit kell tudatosan gondolkodni.
5/11 A kérdező kommentje:
#4. Nem fogsz meggyőzni a hitedről, feleslegesen erőlködsz. Ezt a kérdésemet viszont ne offold szét.
2020. nov. 3. 16:04
6/11 anonim válasza:
Ez nem hit, hanem tény. De hát te is tudod. Magad mondtad az első válaszodban. Igen, mutatta az álom, hogy másoktól várod a segítséget, de ezt nem az univerzum, vagy a szellemek üzenték, hanem a saját agyadból jöttek elő a szokásos félelmeid/gondolataid.
7/11 A kérdező kommentje:
Többféle álom van.
Több éve vezetek álomnaplót, egy álom hatására.
Az álomnapló alapján látom, hogy melyik álom mit jelentett.
Vannak jós álmok is.
Amikor a tőlem többszáz km-re lakó rokonommal kapcsolatban megálmodok valamit, ami teljesen egyszeri - és rákérdeztek, hogy úgy volt-e, a válasz pedig igen, akkor számomra nem kétséges, hogy ez egy olyan dolog, ami a materializmus felett áll.
Rengeteg dolgot megálmodtam már, akár a távol élő barátaimmal vagy rokonaimmal kapcsolatban is, de néha világi eseményekre vonatkozóan is.
Számomra nem probléma, hogy te a saját életedből kiiktatod a spiritualitást.
Meggyőzni nem fogsz, mivel évek tapasztalata áll rendelkezésemre a saját intuíciómmal kapcsolatban.
2020. nov. 3. 17:03
8/11 anonim válasza:
Köszi, hogy ezt leírtad. Nem is akartalak meggyőzni, és tisztában vagyok vele, hogy nem is tudnálak. A hit nagy úr.
9/11 A kérdező kommentje:
Szívesen. Rokonaim betegsége, halála nem hit kérdése.
2020. nov. 3. 18:02
10/11 anonim válasza:
Igen, csak sajnos azok nem azért történtek, mert te megálmodtad. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!