Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Srácok nektek van/volt olyan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok nektek van/volt olyan barátnőtök, aki biszex volt?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok róla?
2022. jún. 5. 23:20
 1/6 anonim ***** válasza:
69%

Nekem volt olyan barátnőm...alapból szexuálisan kicsit túlfűtött volt a csaj, de én megengedtem neki hogy legyen csajjal is mert nem zavart, volt hogy hozott egy lányt nekem is :D bár csak csókoloztam vele de ennyi.

Engem nem zavart, más miatt szakítottam vele, elviselhetetlen természete volt egyébként.

2022. jún. 5. 23:30
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nincs vele bajom, de én nem engedném, hogy lánnyal megcsaljon.
2022. jún. 5. 23:32
 3/6 A kérdező kommentje:
Hmm, nekem még nem a barátnőm de eléggé úgy közeledünk egymáshoz, hogy lehet belőle valami, aztán most csak láttam, hogy megváltoztatta Facebookon, hogy férfiak és nők után is érdeklődik.. lehet h csak a pride hónap miatt csinálta, de én eddig úgy tudtam hogy hetero.
2022. jún. 6. 00:06
 4/6 A kérdező kommentje:
Hát, nálam sem férne bele, hogy mással együtt legyen, mert dobják egyből valószínűleg.
2022. jún. 6. 00:07
 5/6 anonim ***** válasza:
52%
Nekem nem volt.
2022. jún. 6. 11:01
 6/6 anonim ***** válasza:
55%
Nekem volt. Alapvetően nem érdekelt volna, ha mondja, hogy ki szeretné próbálni lánnyal is, és meg van beszélve, csak az zavart, mikor egy buli után úgy nyitott, hogy felelsz vagy merszeztek, és megcsókolta a legjobb barátnőjét.
2022. jún. 7. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!