Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a csajom szívesebben van a barátnőivel mint velem akkor ez a kapcsolat halálra van ítélve? pár nap, max 1 hét és benyögi hogy szakítani akar?
Figyelt kérdés
2022. jún. 3. 19:33
11/15 anonim válasza:
Nekem eléggé úgy tűnik, hogy őt mégsem érdekled annyira, és ezekkel a kifogásokkal meg a flegmázással csak próbál lerázni. Az is lehet, hogy nem mer szakítani veled, ezért most próbálja elérni, hogy te mondd ki.
12/15 anonim válasza:
Mégegy incel kérdés 😂
Szokásos idézőjeles kérdezői kommentek és 40%-os értékelések.
Lebuktál. És már nagyon unalmas vagy.
13/15 anonim válasza:
Kérdező, miért nem beszélsz vele ? Lehet csak meg kéne beszélni és nem lenne semmi gond... minden kapcsolatban vannak ám gondok, nem oldhatod meg mindig azzal, hogy inkább kidobod...
14/15 anonim válasza:
Írd vagy mond meg neki, hogy ha nem akar már veled találkozni akkor mondja meg és ne a kifogásokat keresse. Ha nagyon húzna hozzád a szíve akkor szakítana rád több időt. Én is most estem át egy ilyenen csak én nőként pasival. Eleinte minden oké volt aztán jöttek a kifogások csak ő mindig dolgozott vagy otthon építette a fóliasátrát. Amúgy minden nap írt, de mikor találkozóra került volna a sor akkor aznap nem írt és harapófogóval kellett belőle kiszedni, hogy nem találkozunk. Megelégeltem írtam neki, hogy mondja meg ha nem akar többet találkozni és zárjuk le. És kinyögte, hogy nem tud annyi időt rám szakítani, mint amennyit megérdemelnék. Úgyhogy te is beszélj vele és lépj tovább. Jön majd egy olyan lány aki jobban megbecsül téged és szakít rád több időt. Ne reménykedj feleslegesen.
15/15 anonim válasza:
Egyértelműen ignorál.
Mond, hogy majd keressen ha eszébe jutsz (aztán kb hagyd is a francba)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!