Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm azt mondta hogy ha nem vagyok hajlandó kimozdulni és egész nap GTA-zok akkor szakít velem, mit tegyek?
Itt a tegnapi kérdése:
https://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__parkapcs..
" Azt sem tudom elképzelni, hogy egy lány összejön olyannal, aki mindig otthon van."
mi ebben a fura? ilyen alapon csak a hajléktalanoknak lehetne barátnője, na azok aztán SOHA nincsenek otthon.
Minden rossz indulat nélkül mondom, hogy keress magadnak olyan kaliberű lányt, aki hasonló hozzád. Nekem fordítva volt exemmel, mindig petárda volt a fenekében és midnenhova is menni szeretett volna míg én csal LoL-ozni szerettem volna meg filmezni, sorozatozni.
Mostani párom pont olyan couch potato, mint én :) Megyünk kirándulni és programokra, de az idő nagy részében bent vagyunk és mindkettőnk nagyon élvezi és semmiből nem szenved hiányt. Az életvitel és érdeklődés beli különbségek sajnos szakításhoz vezetnek. Egyértelmű, hogy teljesen más fontos nektek időtöltés szintjén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!