Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a barátnőm menni akar velem ide-oda, de utálok kimozdulni? most hétvégén pl strandolni akar

Én se szeretem a nagy tömeget, és a párom sem. Mi is ritkán megyünk moziba, zsúgoltság van és mindenki csámcsog. Ezeket megértem. De valóban néha ki kell mozdulni. Mi a múltkor elmentünk falat mászni, mert kíváncsiak voltunk rá milyen. Szoktunk túrázni, kifejezetten olyan útvonalakon, amik nem népszerű helyek. Strandolni se nagyon szeretünk, de néha jól esik, ilyenkor valami kisebb, családiasabb strandot nézünk ki.
Igen, van, amikor kényelmesebb otthon dögleni. De nem állhat ebből az ember élete. A mozgásszervi betegségek ott lappanganak minden kanapé és ágy alatt.
De gondolj bele, a halálos ágyadon mikre szeretnél visszaemlékezni? Arra, hogy milyen jó volt egész életedben a 4 fal között ülni? Az életben élményeket és emlékeket kell szerezni, különben a halálod óráján úgy leszel ott, hogy nem is éltél...
Barátkozni és könnyebb, ha vannak sztorijaid és emlékeid, amiket elmesélhetsz.
"Arra, hogy milyen jó volt egész életedben a 4 fal között ülni?"
PONTOSAN!! minden perc időpocsékolás amikor nem otthon vagyok!!
"Barátkozni és könnyebb, ha vannak sztorijaid és emlékeid, amiket elmesélhetsz."
igaz, de ki akar barátokat? azokkal is ki kéne mozdulni

". Rendelj házhoz prostikat, "
Akkor se rendelnék ha ŐK fizenének NEKEM, ki tudja hány százan baszták már meg őket.... a prostikat az emberiség legaljának tartom, nagyon lenézem őket

https://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__tarskere..
Úgy látom valahogy mégis sikerült barátnőt szerezned, 1 hónapja még azért rinyáltál, hogy senkivel sem jön össze a dolog. Szuper, most lett egy barátnőd, viszont ne vedd készpénznek, hogy veled marad, ha nem vagy hajlandó randizni vele.

Alapvetően én is introvertált vagyok és szeretek otthon iszogatni és filmezni, de olykor jó kicsit kimozdulni, mozizni, kocsmázni stb.
Ha lenne barátnőm, akkor is kapható lennék.
A bátyámnak pár éve volt rövid ideig nője...elvoltak moziban, ahol bátyám hosszú évek óta nem járt, meg elvoltak utcai fesztiválon stb.
Aztán bátyámon újra kijött a szokásos rutin: munka, lustálkodás, xbox stb.
Kevésbé volt hajlandó kimozdulni. És persze mi lett a vége? A csaj dobta...ezt csak úgy példának itt hagyom.
Röviden, neked vagy nem kell nő, vagy olyan kell, aki hozzád hasonlóan nem szeret kimozdulni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!