Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az megcsalás ha a barátnőmnek azt írták hogy szeretlek és az ő válasza az volt hogy én is ?(plussz milliónyi szív meg ilyenek)
Kérdeztem tőle hogy ez most mi de az ő válasza az volt hogy most erre mit kellet volna válaszolnia…
Ilyenkor mit kéne csinálnom?
(Megakartam nézni a beszélgetés többi részét de nem engedte)
Valami titkolni valoja biztos van
17/L
Igen, az!
Teljesen mindegy, hogy meddig jutottak el, idegeneknek senki sem vall szerelmet, és ha mégis van ilyen hülye, akkor azt biztosan nem válaszolják rá, hogy ő is. Nem volt benne annyi gerinc, hogy elmondja, ezért volt a terelés.
Ez annyira hülyeség, hogy az alapján ítélünk meg valamit, hogy minek minősül.
Ha egy monogám párkapcsolatban vagyok, és szeretjük egymást, akkor tök mindegy, hogy valami megcsalásnak minősül-e, nem teszünk olyat, ami a másiknak fájó, vagy kellemetlen.
Mi kb egymásnak is ritkán mondjunk ilyesmit, mert ahhoz nagyon meghitt pillanat kell nemhogy cseten másoknak.
Szóval nem sokat jelenthet számára ez a szó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!