Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Megéri ,egy olyan lánnyal...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri ,egy olyan lánnyal lenni, aki csak pótlékot keres az exe helyére?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy 21 éves lánnyal, randiztam is vele, a randi kb negyedén előző párjáról beszélt, meg ,hogy mennyit ő jutott eszébe. Meg, ebéd közben azt kezdi el ecsetelni milyen jó volt a csók, minden vele. Amikor sétáltunk akkor is itt sétáltam az előző párommal, de jó volt.

Én úgy érzem azért kellenék, hogy betöltsem az előző párja miatti űrt.

Elmondta azt is panaszkodva, nagyon csúnyán bánt vele a párja, meg meglopta több százezer Ftvel. Abban bízott ,hogy nem veszi észre ,de észrevette a lopást. Meg, már hozzájuk költözött.

25 éves vagyok, még nem nem volt párkapcsolatom, gondolkodok összejönni vele, de zavar mindig az exét emlegeti, meg úgy érzem csak ilyen expótlék lennék.

Én meg igaz párkapcsolatot, szerelmen alapulót keresek.

A másik énem meg azt, hogy jöjjek össze vele, végre lenne valakim.

Mert 25 évesen azért gáz, hogy nem csókolóztam.

De én nem tudnám úgy megfogni a kezét, hogy mindig exre gondol, vagy hogy fekszünk le, akkor is őt képzeli oda.

2022. máj. 30. 17:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Mondd el neki a véleményed hogy mekkora suttyó, aztán hagyd faképnél.
2022. jún. 14. 23:32
 12/17 anonim válasza:
Faszt
2022. aug. 6. 03:43
 13/17 anonim válasza:
Ha látod rajta, hogy ostoba, egyszerű, primitív személyiség, akkor ne erőltesd. Ha viszont nem az, akkor adj neki időt, még nem lépett túl az előzőn, és mivel fiatal még nem tudja, hogy ezt nem jól kezeli, kommunikálja feléd.
2022. aug. 19. 12:04
 14/17 anonim ***** válasza:

Szerintem... ne gondolkodj úgy hogy... a nagy ő.. emberek vagyunk :) Mindenkivel meg lehet tapasztalni élményeket kalandokat. A haverjaiddal a sörözést, a Discord pajtikkal a kockulást, egy szép nővel pedig milyen az hogy megcsókolod, fogni a kezét, elmenni moziba :) 30 fölött már így gondolkodnak. Ha mindig mindent célirányosan csinálsz és kivárod a pillanatot lehet hogy mázlid lesz és mégjobb lesz, VAGY sose jön el a pillanat és rájössz hogy közben 30-40 éves lettél. Élj kicsit a mának. Ha ismerkedtek, éreztek, éltek kicsit az nem bűn!

26/f

2022. aug. 19. 15:03
 15/17 anonim ***** válasza:

*Ha nagyon nagyon zavar és tényleg csak az exére gondol.. Nem értem mért csinálják ezt a nők... engedje el a sztorit gyászolja meg előbb az exet! A kiakadásod meg hogy furcsállod teljesen jogos! Ha nagyon zavaró és cringe.. akkor hagyd ott a fenébe.. ez van, jönnek mennek a nők.. randizol más valakivel ennyi ;) (volt nekem is ilyen esetem 2 szer is.. 3 randin is exéről magyarázott... az okosak első után lepattintják.. én meg meghívtam 3 szor is ebédre.. ez van XD )

Azért.. gondoljatok már bele. pl: te ismerkedsz.. ő depizik.. elkíséred ezen az úton a gyógyulás felé közben te pátyolgatod.. utána meg az se biztos hogy lesz ebből valami és ráment fél éved :D azért na.. a kihasználásnak is vannak határai -.-

2022. aug. 19. 15:07
 16/17 anonim válasza:

Legelső csajom nekem is ilyen volt, és évekkel később derült ki, hogy annak ellenére találkozgattak azalatt is, amíg mi jártunk. Viszont mivel említed, hogy nem volt még barátnőd, na ez a nagyobb probléma: úgy ugyanis sokkal nehezebb becsajozni, érteni őket, reagálni rájuk, ha még nincs tapasztalatod. Ha nem az első csajom lett volna, valószínűleg még most is együtt lennénk, ugyanis anno én mindent elrontottam, mert olyan szinten voltam ráfeszülve hogy "úristen, sikerült becsajozni", fent volt a fejemen a rózsaszín szemüveg, a lábai elé omlottam, velem anno meg lehetett tenni bármit. Nagy hiba! Persze szakítottunk, de még 15 évvel később sem teljesen vagyok túl rajta, gyakran eszembe jut az a lány. Utána persze már SOKKAL lazábban tudtam csajozni, ismerkedni, volt fogalmam a dolgokról, kb 100× több önbizalmam lett pusztán amiatt, hogy nem az első sokk volt a randizás, hanem már láttam olyat.

Szóval én azt javaslom, hogy gyere össze vele, randizzatok, aztán ha elfelejti az exét, akkor szerencséd volt - de ha nem, akkor legalább megszerezted a tapasztalatot a következő barátnődhöz, aki tényleg megérdemli majd. Valahol muszáj sajnos elkezdeni - csak ne áltasd magad, hogy ő az igazi, mert az ilyen "exes csajok" ritkán szoktak az igaziak lenni. Sok szerencsét!

2022. aug. 20. 10:05
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nekem is első ilyen úgymond komolyabb kapcsolat volt.... 19 évesen. 3 hónapnál tovább nem tartott. De ez a gerinctelenség, kihasználás és hülyének nézés felső foka. Az ilyet el kell küldeni melegebb éghajlatra. akár van tapasztalatod, akár nincs, küldd el.
2022. aug. 20. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!