Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Osztálykiránduláson barátnőmet lekapta az egyik osztálytàrsa, mit csinálnál?
Figyelt kérdés
(Akit érdekel: Barátnőm 18, én 20 vagyok)
A story annyiban kimerül mint amennyit leírtam, viszont alkoholos befolyásoltság alatt voltak...
Viszont nem tudom miért, valami bànt engem belül. Màr nem úgy csókokom meg, és nem esik annyira jól az ölelèse sem. Valahogy valami annyira elb@szódott bennem. Szívem szerint egyedül lennék, és magàra hagynám, kérdések merülnek fel bennem folyamatosan.
2022. máj. 22. 19:06
11/14 anonim válasza:
#11 az exed és az új barátnőd helyében kb rá sem néznék egy olyan féregre mint te. Jól megérdemeltél volna egy pár év letöltendőt, gusztustalan vagy
12/14 A kérdező kommentje:
Jézus Máriám 🤣🤣🤣🤣
2022. máj. 23. 16:04
13/14 anonim válasza:
Uh mi történt? Már törölve van a válasz
14/14 anonim válasza:
A "lekapta" meg a csókolóztak nem ugyanaz.
Mi volt a 11-es?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!